„A fost 1-1 pentru noi!”. CFR Cluj, mulțumită după remiza cu FCSB

acum 1 săptămână 9

Ștefan Gadola, acționar la CFR Cluj, s-a declarat mulțumit pentru remiza înregistrată de echipa sa, în meciul cu FCSB, 1-1, din etapa 5 a play-off-ului Ligii 1. Acesta a vorbit despre avantajul pe care îl are CFR Cluj față de rivalele la titlu.

Pentru FCSB a marcat Florin Tănase. În timp ce golul, care le-a adus un punct ardelenilor, a fost înscris de Andrei Burcă.

În urma acestui meci, FCSB se află pe locul 2 din play-off, cu 40 de puncte. Iar CFR Cluj se poziționează pe primul loc, cu 42 de puncte.

CFR Cluj, mulțumită după remiza cu FCSB

Ștefan Gadola susține că remiza cu FCSB îl mulțumește. Acesta consideră că lotul numeros pe care îl are CFR este un avantaj pentru formația ardeleană, având în vedere că fotbaliștii acumulează foarte multă oboseală, în această perioadă.

„A fost 1-1 pentru noi! Am avut un joc mai confuz, mai puțin spectaculos, dar e bine că s-a terminat așa. Părerea mea este că și Craiova mai are șanse la titlu. Mai sunt 5 meciuri foarte importante, grele și care sunt programate din 3 în 3 zile sau la 4 zile…

Avem de bătut toată țară asta, în lung și în lat, în două săptămâni… Se vede că parcă suntem mai obosiți, așa cum s-a văzut și la Craiova. Noi avem un lot bun și mare și asta e foarte bine. Ne zbatem să aducem și alți jucători buni”, a declarat Ștefan Gadola, la PRO X.

Edi Iordănescu, moment surprinzător după remiza dintre FCSB și CFR

Edi Iordănescu a avut o reacție neașteptată la finalul remizei dintre FCSB și CFR Cluj. Antrenorul echipei din Ardeal a spus că Dumnezeu a făcut dreptate prin golul marcat de Burcă la finalul meciului, prin care CFR a egalat-o pe FCSB.

„Este foarte greu la noi în momentul de faţă să ducem o astfel de luptă, cu jocuri atât de intense şi cu atât de mare importanţă şi presiune. E greu să ai prospeţime, e greu să ai intensitate, e greu să ţii un nivel ridicat şi asta am simţit în multe momente. Am început cu o ocazie imensă a lui Sigurjonsson, puteam să deschidem scorul. Nu ştiu dacă a ales procedeul cel mai corect, o să revăd şi eu jocul. Dar astfel de momente în jocuri cu titlul pe masă trebuie să le valorifici.

Nu avem voie să ajungem dintr-o minge lungă de 60 de metri să interpretăm aşa şi să ne trezim cu un penalty în disperare de cauză. M-a deranjat în prima repriză un amănunt, ceea ce repriza a doua s-a întâmplat într-o manieră şi mai accentuată, fragmentările continue. Cred că toată lumea vrea să vadă un joc în limita în care se putea, de spectaculos şi de estetic.

La urma urmei fotbalul înseamnă intensitate, înseamnă adversitate, înseamnă dinamică. În fiecare moment pe jos, pe jos, jucători accidentaţi, fragmentări, repuneri grele, întârziate. Nu ştiu dacă s-au jucat efectiv 25 de minute în prima repriză şi probabil la fel şi în repriza a doua.

Până la urmă, Dumnezeu ne-a răsplătit. Cred că şi noi am avut momentele noastre şi nu meritam să pierdem. Toate lucrurile astea s-au întors împotriva adversarului nostru, pe care îl respect şi e un adversar cu multă valoare. Am egalat pentru că nu am renunţat şi pentru că Dumnezeu probabil ne-a făcut dreptate”, a spus Edi Iordănescu.

The post „A fost 1-1 pentru noi!”. CFR Cluj, mulțumită după remiza cu FCSB appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul