Alexandru Crețu confirmă, indirect, conflictul cu Gigi Becali. „Motivul plecării de la FCSB n-a fost strict fotbalistic”

acum 4 saptamâni 24

Alexandru Crețu a confirmat, indirect, conflictul pe care l-a avut cu Gigi Becali și a cântărit decisiv în plecarea sa de la FCSB. Actualmente jucător la Universitatea Craiova, Crețu a încercat să evite elegant întrebările reporterilor cu privire la fosta sa echipă, luni seară, după Universitatea Craiova – Dinamo, scor 5-0.

Mijlocașul nu a dorit să ofere prea multe detalii legate de plecarea sa de la FCSB, dar a lăsat de înțeles că zvonurile privind neînțelegerile sale cu Gigi Becali ar fi, de fapt, foarte reale.

Alexandru Crețu a fost adus la FCSB în vară, însă a rezistat doar șapte meciuri. A intrat în dizgrația patronului Gigi Becali, iar plecarea sa de la FCSB a devenit doar o chestiune de timp. Cele două părți au reziliat contractul, iar fotbalistul a putut semna cu Univeristatea Craiova din postura de jucător liber.

Alexandru Crețu a plecat de la FCSB din cauza lui Gigi Becali

Pentru cele șapte partide jucate, Alexandru Crețu a primit din partea lui Gigi Becali salariul pe două luni, adică 30.000 de euro, plus alți 30.000 de euro drept despăgubire pentru rezilierea înțelegerii. În același timp, Crețu și-a păstrat și cei 100.000 de euro pe care i-a primit la semnătură. În total, 160.000 de euro, pentru două luni la FCSB.

Se pare că ruptura dintra Alexandru Crețu și Gigi Becali s-a produs în urma unui dialog privat pe care cei doi l-au avut. Fotbalistul a avut curajul să-l înfrunte pe Gigi Becali, iar acest lucru i-a fost „fatal”. Patronul a cerut ca fotbalistul să dispară definitiv din echipă. Nici măcar aducerea lui Edi Iordănescu nu l-a salvat pe Crețu de furia patronului. Lucru confirmat și de mijlocaș, indirect, luni seară, după partida Universitatea Craiova – Dinamo.

„Am rămas cu un semn de întrebare (n.r – după plecarea de la FCSB). N-a fost doar strict fotbalistic și asta nici nu m-a doborât, nici nu m-a… am lăsat să curgă. Nu sufăr. Eu mă bucur că am ajuns la Universitatea, ăsta e cel mai important lucru pentru mine.

Nu cred că a fost strict legat de fotbal, asta e singura mea părere, dar nu am nimic cu nimeni de acolo. Le mulțumesc tuturor de acolo, domnului Gigi, domnului MM, antrenorilor, nu am nimic cu nimeni”, a declarat Alexandru Crețu, la finalul partidei cu Dinamo.

The post Alexandru Crețu confirmă, indirect, conflictul cu Gigi Becali. „Motivul plecării de la FCSB n-a fost strict fotbalistic” appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul