Anass Achahbar a prins curaj după „dubla” reușită în fața Universității Craiova: „Am arătat că nu suntem mai slabi decât nicio echipă din campionat!”. Ce spune Adnan Aganovic după succesul lui Sepsi

acum 3 luni 36

Anass Achahbar a reușit să înscrie de două ori în meciul câștigat de Sepsi în fața Universității Craiova cu 3-1, iar la final s-a declarat încrezător în șansele echipei sale de a prinde play-off-ul.

Sepsi a trecut de Universitatea Craiova cu 3-1 în primul meci al etapei cu numărul 23 din Liga 1. Kevin Luckassen a deschis scorul pentru gazde, iar oltenii au restabilit egalitatea grație lui Elvir Koljic, care a înscris cu mâna, reușită validată, însă, de centralul Iulian Călin.

Au urmat două goluri semnate de Anass Achahbar, care au închis tabela la 3-1 în favoarea formației covăsnene.

Anass Achahbar și Adnan Aganovic au prins curaj

Anass Achahbar și Adnan Aganovic sunt convinși că Sepsi a reintrat în cărțile pentru calificarea în play-off în urma victoriei cu Universitatea Craiova. Cu toate că formația din Sf. Gheorghe a început foarte slab acest sezon, venirea lui Cristiano Bergodi i-a trezit din somn pe jucători, care au urcat acum pe locul 9 al clasamentului.

„A fost un meci foarte important. Am arătat că nu suntem mai slabi decât nicio echipă din campionat. Aveam nevoie mare de aceste puncte. Aveam timp la dispoziție după ce ei au marcat, nu am fost foarte afectat.

Trebuie să o luăm meci cu meci și vom vedea ce șanse la play-off avem. E un pas bun înainte. E important să avem astfel de evoluții. Cred că în Cupă, cu Iași, am mai marcat două goluri”, a declarat Anass Achahbar după meci.

Colegul său Adnan Aganovic recunoaște că el și colegii lui au pierdut puțin din elan după ce lui Koljic i s-a validat golul marcat cu mâna. „Eram pe un drum bun. Din păcate, am făcut niște erori în prima repriză, dar am dominat tot meciul, am avut mai multe ocazii. Am intrat foarte bine în meci.

Golul acela ne-a dărâmat puțin. Tușierul nu știu dacă a văzut. Bine că ne-am revenit și ne-am concentrat la joc.

Cred că suntem o echipă bună, pentru că am avut calitate. Sper să punem tuturor probleme, avem Cupa, play-off-ul. Luăm pas cu pas și sper să continuăm tot așa”, a comentat Aganovic la finalul întâlnirii.

The post Anass Achahbar a prins curaj după „dubla” reușită în fața Universității Craiova: „Am arătat că nu suntem mai slabi decât nicio echipă din campionat!”. Ce spune Adnan Aganovic după succesul lui Sepsi appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul