Andrei Vlad, „apărat” de Mihai Stoichiță după FCSB – CFR Cluj: „Nimeni nu se aştepta să sară!”. Cum vede lupta la titlu

acum 1 săptămână 10

Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal, este de părere că Andrei Vlad nu are nicio vină la golul încasat de FCSB în remiza cu CFR Cluj, 1-1. În plus, oficialul FRF a vorbit despre cum vede lupta la titlu.

Pentru FCSB a marcat Florin Tănase. În timp ce golul, care le-a adus un punct ardelenilor, a fost înscris de Andrei Burcă.

În urma acestui meci, FCSB se află pe locul 2 din play-off, cu 40 de puncte. Iar CFR Cluj se poziționează pe primul loc, cu 42 de puncte.

Andrei Vlad, „apărat” de Mihai Stoichiță după FCSB – CFR Cluj

Oficialul FRF susține că nu i se poate reproșa nimic lui Andrei Vlad, la golul încasat de FCSB, deoarece mingea a căzut pe o porțiune de teren fără gazon.

Stoichiță este de părere că lupta la titlul se va da între primele trei echipe din play-off, CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova.

„Mi se pare un rezultat echitabil. Ambele echipe au avut momente când au avut ocazii. Cei de la FCSB au reuşit să depăşească lentoarea din apărarea Clujului, au pătruns şi au marcat din penalty.

Cei de la CFR sunt mai experimentaţi, au tot măcinat şi în cele din urmă au egalat. Cu puţin timp înainte, FCSB putea marca din nou, dar Arlauskis a salvat. Legat de Vlad, nu îi poţi imputa, mingea a căzut pe pământ, nimeni nu se aştepta să sară. Una peste alta, a fost un meci nespectaculos, dar care a avut de toate. Ardoarea cu care s-a disputat a făcut totul.

Eu nu pot să exclud Craiova din ecuaţie, au câştigat jocurile cu CFR şi FCSB. Din punct de vedere logic, prima şansă o are Clujul, au două puncte avans şi avantajul meciului direct cu FCSB. Dar, în fotbal, logicul nu prea îşi are loc mereu”, a declarat Mihai Stoichiță, la Look Sport.

The post Andrei Vlad, „apărat” de Mihai Stoichiță după FCSB – CFR Cluj: „Nimeni nu se aştepta să sară!”. Cum vede lupta la titlu appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul