Anunț bombă în direct, după ce Toni Petrea a ratat din nou titlul: „Normal că mi-aș dori să revin la FCSB!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

acum 1 luna 11

Ilie Stan (54 de ani), fost fotbalist la Steaua București și fost antrenor la FCSB, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a recunoscut că și-ar dori să revină pe banca echipei patronate de către Gigi Becali.

FCSB a ratat titlul de campioană a României, cu Toni Petrea pe banca tehnică, însă suporterii și-au exprimat încrederea pentru antrenor și chiar și patronul Gigi Becali a declarat că acesta are postul asigurat pentru sezonul viitor.

Ultima dată antrenor la FC Brașov, în Liga 2, Ilie Stan a mai colaborat cu Gigi Becali în perioada 2011–2012 și nu ar spune nu unei noi provocări pe banca roș-albaștrilor.

Ilie Stan, anunț bombă în direct, după ce Toni Petrea a ratat din nou titlul cu FCSB

După despărțirea cu scandal de FC Brașov, Ilie Stan nu s-a aruncat să preia vreo echipă, ci a dat de înțeles că așteaptă un proiect serios.

„Am avut mai multe discuții, dar n-am vrut să merg oriunde. Am așteptat să se termine campionatele. Câțiva impresari lucrează pentru mine și sper să îmi găsească echipă, să intru în circuit. Normal că mi-aș dori să revin la FCSB! Probabil că o să-i facă o ofertă lui Petrea, iar dacă o să refuze, caută alți antrenori”, a spus Ilie Stan, la ProSport Live.

„Ilie Stan este un antrenor de Liga 1. Asta este fără echivoc. Nimeni nu poate contesta asta! A fost la Steaua atunci când lucrurile nu erau foarte bine așezate. El poate antrena fără nicio problemă la FCSB, are expertiză suficientă pentru Liga 1”, a completat Dinu Gheorghe, prezent în studioul ProSport Live.

The post Anunț bombă în direct, după ce Toni Petrea a ratat din nou titlul: „Normal că mi-aș dori să revin la FCSB!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul