Ateliere de teatru pentru copii şi adolescenţi, la Undercloud – Festivalul de Teatru Independent

acum 1 luna 13
Foto: News.ro

 

Spectacole de teatru necesar, workshop-uri-experienţă, spectacole-lectură în premieră mondială, expoziţie de video-portrete, lansări de carte în prezenţa autorilor precum şi ateliere de actorie şi dezvoltare personală pentru copii şi adolescenţi fac parte din programul Festivalului de Teatru Independent Undercloud, care se va desfășura în perioada 24 – 30 septembrie, la Grădina Muzeului „Grigore Antipa” şi la Muzeul Naţional al Ţăranului Român.

În  acest an, în programul ediţiei Undercloud  vor fi prezenţi atât actori cunoscuţi, precum Maia Morgenstern, Florin Piersic jr, Marian Râlea, Rodica Mandache, Marius Bodochi, István Téglás, Antoaneta Cojocaru, Alina Berzunţeanu, Richard Bovnoczki cât şi actori tineri, potrivit unui comunicat News.ro.

Totodată, în premieră, Undercloud găzduieşte un atelier de yoga-teatru dedicat exclusiv profesioniştilor din domeniu şi este susţinut de actriţa Dana Rusu.

Grădina Muzeului „Antipa” pentru al doilea an, “gazda”  festivalului şi a secţiunii „MiniCloud”, concentrată pe atelierele de teatru pentru copii şi adolescenţi conduse de actriţa Alma Lascu.

Organizatorii au mai precizat că atelierele au ca finalitate un spectacol lectură unde protagoniştii care urcă pe scenă sunt chiar cursanţii şi au ca scop principal folosirea teatrului ca instrument de dezvoltare personală. Primul modul are loc în weekendul 24-26 septembrie de la ora 10.00 la ora 11.00. Al doilea modul va avea loc în aceeaşi zi de la ora 11.00 la ora 12.00, iar al treilea modul se va desfăşura în perioada 27 – 30 septembrie, în intervalul 10.00-12.00. Vârsta minimă de participare este 7 ani. O grupă trebuie să fie formată din minim 6 copii, maxim 10. Înscrierile se pot face pe [email protected] Detalii la telefon 0727.100.856.

Articolul Ateliere de teatru pentru copii şi adolescenţi, la Undercloud – Festivalul de Teatru Independent a apărut prima dată pe GS NEWS - Gazeta de stiri.
Citeşte tot articolul