Basarab Panduru dă de pământ cu selecția făcută de Edi Iordănescu pentru Liga Națiunilor! Denis Alibec și Valentin Mihăilă, contestați dur: „Aşa, adu-mă şi pe mine, poate se loveşte mingea de mine, îmi dă unul una în cap şi intră mingea în poartă!”

acum 1 luna 16

Basarab Panduru (51 de ani) i-a reproșat lui Edi Iordănescu (43 de ani) prezența la lot a lui Denis Alibec (31 de ani) și Valentin Mihăilă (22 de ani), despre care spune că nu au arătat nimic în ultima perioadă. Fostul internațional nu este de acord nici cu convocarea lui Nicolae Păun (23 de ani), de la Sepsi.

Selecționerul Edi Iordănescu a anunțat numele celor 30 de fotbaliști chemați la echipa națională pentru primele sale meciuri oficiale, din Liga Națiunilor.

Unele dintre opțiunile acestuia au fost contestate dur de analistul TV Basarab Panduru, care spune că jucători ca Denis Alibec și Valentin Mihăilă nu ar fi avut ce să caute în rândul „tricolorilor”.

Basarab Panduru dă de pământ cu selecția făcută de Edi Iordănescu

Selecția făcută de Edi Iordănescu nu l-a încântat pe fostul internațional Basarab Panduru, care nu are încredere în unii dintre jucătorii convocați pentru partidele din Liga Națiunilor.

„Sunt câţiva care te întrebi ce caută la naţională. Păun e un jucător care joacă, spre deosebire de alţii care nu joacă.

Nu ştiu daca e nevoie de patru portari, sunt patru meciuri, e prima dată când sunt atâtea [..]

Alibec de ce e la lot? Serios vorbesc, de ce e la lot? Pentru că în ultimii doi ani de zile, Alibec nu ştiu dacă are trei meciuri, cinci meciuri, jucate 90 de minute. În ultimii doi ani de zile a fost mai mult rezervă decât titular.  În momentul ăsta are două goluri, la început, când a venit, prin februarie, după care nu mai joacă. Are cinci meciuri titular, opt rezervă, cinci titular, în patru a ieşit, are un singur meci jucat 90 de minute. Cu ce te poate ajuta?

Vine cineva după şi zice «păi, a dat gol la nu ştiu ce meci». Stai puţin, aşa e la fotbal? Aşa, adu-mă şi pe mine, poate se loveşte mingea de mine, îmi dă unul una în cap şi intră mingea în poartă. Aşa?

Hai să mergem la Mihăilă, mai departe. Are 70 de minute jucate. Atenţie, într-o o echipă care merge foarte prost în ultima vreme. Într-un fotbal în care se fac cinci schimbări. Ai 70 de minute jucate. Când te-ai dus? Tot prin februarie, nu? Ne poate ajuta? Ne poate, ţi-am spus […]

Puşcaş are un sezon bun acum, la Pisa, pentru că marchează opt goluri în 15 meciuri, 10 titular. Vine după gol marcat, e bine.

Rotariu cred că are mai multe meciuri titular la Atromitos ca Alibec.

Ce ai semnat (n.r. Edi Iordănescu) trebuie să faci cu lotul ăsta. Ţi-ai dat acordul că termini pe locurile 1-2, altfel te pot da afară. Înseamnă că ai oameni de locurile 1-2, de aia ai semnat”, a declarat Basarab Panduru pentru Orange Sport.

The post Basarab Panduru dă de pământ cu selecția făcută de Edi Iordănescu pentru Liga Națiunilor! Denis Alibec și Valentin Mihăilă, contestați dur: „Aşa, adu-mă şi pe mine, poate se loveşte mingea de mine, îmi dă unul una în cap şi intră mingea în poartă!” appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul