Biletul weekendului: Bundesliga, Serie A & Premier League » Investim pe cota 5!

acum 1 săptămână 9

Construim biletul de pariuri al weekendului, cu pronosticuri din primele ligi ale Germaniei, Italiei și Angliei.  Mizăm pe patru meciuri programate sâmbătă și duminică, pentru o cotă totală de 5.02.

Două dintre selecții vin din Bundesliga. Bayern Munchen vrea să recupereze la Koln, punctele pierdute pe teren propriu, în prima etapă a anului, în duelul cu Gladbach. Nu va fi un meci simplu ușor pentru bavarezi, așa cum nu a fost nici cel din turul stagiunii, câștigat la limită de Lewa & co, scor 3-2. În plus, ”țapii” sunt pe val, ultimele 3 runde aducându-le punctaj maxim. În Koln – Bayern pariem pe varianta X2 și peste 2.5 goluri.

În Monchengladbach – Leverkusen mizăm pe ”ambele marchează și peste 2.5 goluri”. Borussia are un moral excelent după succesul de la Munchen, dar confruntările cu Leverkusen sunt de fiecare dată complicate, indiferent de forma ”aspirinelor”.

Sâmbătă mai investim pe dubla ”1x” în Newcastle – Watford. ”Coțofenele” s-au chinuit pe tot parcursul turului, însă adversara din acest joc a încheiat anul a încheiat anul în genunchi: eșecuri pe linie în ultimele 7 meciuri oficiale!

Duminică pronosticăm 3 sau mai multe goluri în Sassuolo – Verona. 17 astfel de rezultate s-au consemnat în primele 21 de meciuri disputate de gazde în actualul sezon. Și Verona este în top la acest capitol, cu 15 ”over-uri”. În tur, succes cu 3-2 în favoarea lui Sassuolo, rezultat identic cu cel consemnat în ultimul joc direct pe ”Città del Tricolore”.

Biletul weekendului: Cota 5.02

S 16:30, Koln – Bayern, X2 si peste 2.5 goluri, cota 1.42;
S 17:00, Newcastle – Watford, 1x – Cota 1.30
S 19:30, Monchengladbach – Leverkusen, ambele marchează și peste 2.5 goluri, cota 1.70
D 13:30, Sassuolo – Verona, peste 2.5 goluri, cota 1.60;

Ai câștiguri zilnice garantate cu pronosticurile și biletele propuse pe site-ul Pariuri1x2.ro. Intră acum!

 

The post Biletul weekendului: Bundesliga, Serie A & Premier League » Investim pe cota 5! appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul