BREAKING NEWS | Adrian Mititelu, o nouă lovitură! FC U Craiova, fără nume și siglă! Ce a decis Tribunalul

acum 1 luna 21

Adrian Mititelu primește o nouă lovitură, după ce a fost condamnat la încă cinci ani de închisoare. Curtea de Apel București a decis joi, printr-o hotărâre definitivă, că FC U Craiova 1948 nu mai are voie să folosească actuala denumire și nici să să mai folosească de însemnele actuale.

Echipa aflată pe locul 1 în Liga 2 și cu șanse foarte mari de promovare va fi obligată să își schimbe numele, în urma deciziei judecătorești.

Adrian Mititelu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul Mihai Costea! Patronul celor de la FC U Craiova este acuzat de evaziune fiscală și înșelăciune, după transferul lui Costea la FCSB, în 2011.

 

Adrian Mititelu, o nouă lovitură! FC U Craiova, fără nume și siglă! Ce a decis Tribunalul


„Obligă pârâta la încetarea oricărei activități de folosire, comercializare, distribuire, promovare și orice alt act de utilizare în activitatea comercială, inclusiv mediul online și prin intermediul website www.fcuniversitatea.ro sau orice alt website, a produselor și serviciilor care poartă denumirea Universitatea Craiova, inclusiv prin asocierea la această denumire a altor litere sau cifre”
, se arată în Decizia Civilă nr 1129A.

La începutul anului, Adrian Mititelu a mai primit o condamnare, de 5 ani de zile cu executare, într-un alt proces, fiind acuzat de evaziune fiscală în formă continuată.

Adrian Mititelu Jr: „Sistemul judiciar din România este unul infect!”

Fiul lui Adrian Mititelu a avut o reacție dură după ce tatăl său a primit o nouă condamnare la închisoare! Adrian Mititelu Jr. consideră că sistemul judiciar din România „este unul infect”.

„LA CRAIOVA, CA LA NIMENI !

Tatăl meu a fost astăzi condamnat de către Tribunalul Dolj la 5 ani de închisoare pentru o presupusă faptă de evaziune fiscala în formă continuată din urmă cu 17 ani ! Toți ceilalti 9 inculpați din dosar au fost însă achitați pentru aceeași faptă, mai puțin tatăl meu!

Sistemul judiciar din România este unul infect!”, a scris fiul lui Adrian Mititelu, pe Facebook.

Universitatea Craiova a fost dezafiliată de către FRF în urmă cu 10 ani, iar pentru Adrian Mititelu, membrii familei sale, dar și pentru suporterii Științei au început zile și nopți de coșmar ani la rândul.

Universitatea Craiova a revenit în fotbal, în Liga 2, în 2013, dar alături de ea a intrat direct în al doilea eșalon și formația lui Mihai Rotaru, cea care la vremea respectivă s-a numit CS U Craiova.

 

The post BREAKING NEWS | Adrian Mititelu, o nouă lovitură! FC U Craiova, fără nume și siglă! Ce a decis Tribunalul appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul