Ciprian Marica pune tunurile pe Mirel Rădoi: „N-ai știut cu ce se mănâncă meseria asta și ne lași cu fundul în baltă!”

acum 1 săptămână 9

Ciprian Marica nu l-a iertat pe Mirel Rădoi! Fostul atacant al naționalei României știe de ce selecționerul ar trebui să continue pe banca primei reprezentative.

Jucătorul trecut pe la Schalke și Stuttgart a dat exemplul lui Joachim Low și susține că Mirel Rădoi este pe cale să lase prima reprezentativă „cu fundul în baltă”.

Mirel Rădoi a anunțat că va înceta colaborarea cu Federația Română de Fotbal, după ultimele două meciuri din cadrul Grupei J, cu Islanda, pe teren propriu, pe 11 noiembrie, de la ora 21:45, și cu Liechtenstein, în deplasare, pe 14 noiembrie, de la ora 19:00.

Ciprian Marica, mesaj dur pentru Mirel Rădoi: „Ne lași cu fundul în baltă!”

„Hai să luăm exemplul unei naționale mai bine organizate. Când Germania a anunțat din timp că Low va pleca, a urmat o nenorocire! Cred că din această cheie ar putea fi condamnat Rădoi. Să nu uităm că el a venit, a ratat barajul cu Islanda, dar s-a spus că nu e obiectivul lui Euro 2020, era al lui Contra. Apoi, Mirel a trebuit să califice naționala la Mondial. Dar nici acum nu stă până la sfârșit. E incredibil!

Dacă iubești naționala, nu poți să lași România așa… Tu ți-ai făcut mâna pe banca României! Au fost momente când n-ai știut cu ce se mănâncă meseria asta. Primul impact a fost unul dezastruos, pentru că n-avea experiență, venea de la tineret, și-acum, când se pare că ai pus echipa pe roate, ne lași cu fundul în baltă”, a tunat Marica, la Digi Sport.

The post Ciprian Marica pune tunurile pe Mirel Rădoi: „N-ai știut cu ce se mănâncă meseria asta și ne lași cu fundul în baltă!” appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul