Conflict între suporteri, înainte de meciul FC Ripensia şi Dinamo 1848, aplanat de jandarmi

acum 1 luna 15

Jandarmii timişoreni au imobilizat şase persoane şi au dat şapte amenzi contravenţionale de peste 5.500 de lei, care făceau parte din două grupuri de suporteri care s-au încăierat, miercuri seara, înainte de un meci de fotbal, în apropierea Stadionului “Dan Păltinişanu” din Timişoara, potrivit Agerpres.

Grupurile de microbişti susţineau S.S.U. Poli Timişoara şi S.C. Dinamo 1848 S.A.

“Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş au intervenit rapid şi ferm pentru a evita un conflict între cele două grupuri. Au fost imobilizate şase persoane. Acestea au fost identificate, legitimate şi le-au fost aplicate şapte sancţiuni contravenţionale, dintre care şase în valoare de 5.500 de lei şi un avertisment scris. Împotriva acestor persoane s-a aplicat şi măsura complementară de interzicere a accesului pe stadioane pe durata unui an. Rolul nostru este de a asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică şi nu vom permite ca astfel de derapaje să pună în pericol oamenii care au venit să se bucure de un spectacol sportiv”, arată un comunicat al Jandarmeriei Timiş.

Meciul s-a desfăşurat în cadrul 16-imilor de finală ale Cupei României.

Articolul Conflict între suporteri, înainte de meciul FC Ripensia şi Dinamo 1848, aplanat de jandarmi a apărut prima dată pe GS NEWS - Gazeta de stiri.
Citeşte tot articolul