Cristi Balaj desființează subiectul insolvenței la CFR Cluj: „Avem sponsori serioși”. Fosta conducere, pusă la zid

acum 5 zile 10

Cristi Balaj a negat din nou că CFR Cluj ar putea intra în insolvență în scurt timp din cauza problemelor financiare. Noul președinte din Gruia a argumentat că formația se bazează pe parteneriate puternice care nu s-ar mai putea desfășura dacă procedura de insolvență ar fi declanșată.

Oficialul consideră că subiectul este unul ilogic și crede că oameni din fosta conducere sunt responsabili de informațiile apărute în ultimul timp.

Cristi Balaj neagă insolvența la CFR Cluj. „Săgeți” către vechea conducere 

Balaj amenință că ar putea veni cu nume în situația în care clubul va mai fi atacat mediatic prin intermediul managementului dat afară de Neluțu Varga după celebra bătaie de la vestiare.

„Nu poți să pregătești un club de insolvență. Cu sponsori serioși care au contracte foarte mari, nu are logică un asemenea subiect. Să jucăm în competițile europene și să pierdem sponsorii… eu știu de unde vine acest subiect.

Am încercat să fiu elegant și civilizat la adresa foștilor oameni din club, dar să te folosești de anumiți jurnaliști… nu dau nume, sper să nu fiu nevoit să vin să dau nume, aș aduce acelei persoane un mare deserviciu”, a declarat Cristi Balaj la ProX.

Probleme pentru CFR Cluj înaintea meciului cu Randers

Cristi Balaj a comentat situația jucătorilor înaintea duelului de totul sau nimic din Conference League, cu Randers.

Denis Alibec se confruntă și cu o viroză, în afara problemelor musculare, acestea fiind și motivele pentru care nu a evoluat în ultimele două meciuri din Liga 1, cu Dinamo și FC U Craiova. Probleme sunt și cu terenul, care nu se prezintă în cele mai bune condiții pentru joc.

„Alibec e răcit, a slăbit 3 kilograme, nu știu dacă va juca. Vreau să existe o inspirație la cel mai înalt nivel din partea antrenorului, echipa e bine pregătită, la ce nivel au ajuns, au câștigat în această perioadă. Rămâne de văzut, nu văd sensul în a da un pronostic.

Terenul nu e așa de bun, vremea este bună. Ne-am cazat bine, a vem condiții de top la CFR Cluj, asigurăm toate condițiile jucătorilor”, a mai punctat președintele lui CFR Cluj.

 

The post Cristi Balaj desființează subiectul insolvenței la CFR Cluj: „Avem sponsori serioși”. Fosta conducere, pusă la zid appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul