Cum se poate salva Dinamo de la retrogradare la barajul cu U Cluj: „Trebuie să facă asta!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

acum 1 luna 9

Dinu Gheorghe, fost președinte de club în Liga 1, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre cum s-ar putea salva Dinamo de la retrogradare în urma barajului cu U Cluj.

Returul barajului de promovare / menținere în Liga 1 va avea loc duminică, 29 mai. Dinamo și U Cluj se vor întâlni pe stadionul din „Ștefan cel Mare”, de la ora 21:00. În tur, ardelenii s-au impus cu scorul de 2-0.

Deși Dinamo va porni cu un handicap de două goluri, Dinu Gheorghe crede că echipa antrenată de către Dusan Uhrin se poate salva de la retrogradare dacă respectă câteva reguli.

Dinu Gheorghe a explicat cum se poate salva Dinamo de la retrogradare la barajul cu U Cluj

Fost președinte la Rapid și Astra, Dinu Gheorghe a explicat ce trebuie să facă Dinamo pentru a trece de U Cluj, în fața propriilor suporteri, și pentru a evita retrogradarea în acest sezon.

„Dinamo se va salva doar prin joc. Nu știu dacă au expertiza să treacă de momentele grele din acest joc. Dinamo trebuie să riște, să iasă la joc, să forțeze lucrurile, să încerce să marcheze repede. Trebuie să aibă la pauză măcar 1-0 dacă se poate, pentru ca apoi să înscrie al doilea gol sau chiar să închidă calificarea. Trei goluri n-a marcat de mult Dinamo. Sunt bucureștean, îmi doresc să se salveze Dinamo. Să nu se supere cei de la Cluj”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

„O mare greșeală a fost deplasarea la Cluj. Nu poți să te duci cu autocarul. Echipa a stat cu picioarele la gură 7-8 ore. Nu e în regulă! S-au comportat ca o echipă de liga a treia, nici măcar de liga a doua. E amatorism”, a mai spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

The post Cum se poate salva Dinamo de la retrogradare la barajul cu U Cluj: „Trebuie să facă asta!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul