Dan Petescu a răbufnit, după ce a fost întreabat dacă și-a înjurat rivala: „Ce voiau să facem? Să cântăm imnul României, să recităm poezii?”

acum 1 luna 14

CFR Cluj a câștigat titlul, cu o etapă înaintea finalului de campionat, pentru a opta oară în istoria clubului.

Imediat după ce echipa a ridicat trofeul de campioană, petrecerea a continuat la un restaurant de lux din Cluj, acolo unde jucătorii, alături de Dan Petrescu, au înjurat echipa roș-albastră.

Dan Petrescu a intrat în direct la TV și a comentat gestul făcut de jucătorii săi. Tehnicianul clujenilor a răbufnit și a spus că este tot normal ce s-a întâmplat.

Dan Petrescu: „Ce voiau să facem? Să cântăm imnul României, să recităm poezii?”

„Bursucul” a vorbit despre gestul făcut de echipa sa, când la petrecerea de titlu aceștia au înjurat Steaua. Dan Petrescu a ținut să precizeze faptul că el nu a înjurat echipa la care a evoluat, dar și faptul că echipa sa nu a făcut nimic ieșit din comun.

Tehnicianul celor de la CFR Cluj răbufnit în acel moment, spunând că atât el, cât și jucătorii sunt înjurați pe toate stadioanele din România.

„Am auzit de această problemă, nu înțeleg ce trebuia să facem la o petrecere. Ce voiau să facem? Să cântăm imnul României, să recităm poezii? Eu eram doar cu ei, n-am cum să înjur Steaua, acolo am jucat, acolo am câștigat trofee.

Tribuna a fost făcută pe banii de pe mine, după ce am fost transferat.  Nici când eram la rapid, mă rugau fanii să cânt. Am fost golgheterul României, am jucat finală de Champions Leauge, nu am cum să fac asta.

Ce să le zic: «Tăceți din gură, când ei au câștigat campionatul?»

Eu pe toate stadioanele din min 1 până în min 90 sunt înjurat non stop. În momentul în care ajung la Arena Națională, sunt înjurat până în minutul 90. Ei au voie, jucătorii mei nu.

Mi-am dat viața pentru România atât ca jucător, cât și ca antrenor și toată lumea mă înjură. De ce am scos oamenii în țară, eu nu mă cert cu ei și mă înjură. Am antrenat în Polonia, Rusia, China, dar de când am revenit în România mă înjură toată lumea, zici că suntem pe altă planetă.

La Mioveni au rămas 10 mii după meci să mă înjure. Singurul motiv pentru care nu am venit la Buzău a fost că de abia mai vorbesc. La Liverpool de ce nu este înjurat Pep Guardiola, în România este altceva. Nimeni nu suportă că eu câștig campionate pe bandă rulantă, poate doar suporterii lui CFR”, a spus Dan Petrescu la Digi Sport. 

The post Dan Petescu a răbufnit, după ce a fost întreabat dacă și-a înjurat rivala: „Ce voiau să facem? Să cântăm imnul României, să recităm poezii?” appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul