Deian Sorescu, la pământ după o nouă umilință a lui Dinamo: „Vor veni și alte înfrângeri!” Mesajul pentru Mircea Rednic

acum 4 saptamâni 14

Deian Sorescu este la pământ! Jucătorul lui Dinamo nu vede soluția ieșirii dintr-o criză profundă, după ce roș-albii au pierdut și la Craiova, scor 0-5.

Cel mai important jucător al „câinilor” a evitat să-l critice pe Deniz Giafer, dar a avertizat că fotbaliștii lui Dinamo trebuie să-și schimbe atitudinea, în primul rând.

Dinamo are cea mai slabă apărare din Liga 1 și rămâne cu doar șase puncte în clasament.

Deian Sorescu, furios după o nouă umilință a lui Dinamo: „Vor veni și alte înfrângeri!”

Deian Sorescu se teme de ce e mai rău și speră ca Mircea Rednic să o salveze pe Dinamo și să pună cât de cât echipa pe picioare, până la un alt meci dificil, cel cu UTA, de pe teren propriu.

„Aș vorbi la supărare și la nervi, așa că staff-ul se va ocupa de analiză. Trebuie să-l protejăm pe Deniz, nu este vina lui! Să învățăm și din greșeli ceva. Dacă nu schimbăm atitudinea, vor veni și alte înfrângeri! Îmi voi face treaba cât de bine pot la Dinamo. Nu reușim să gustăm din victorii și sunt supărat, sunt multe de pus la punct. De fiecare dată vorbim de viitor, iar el arată la fel”, a spus Deian Sorescu.

Jucătorul lui Dinamo așteaptă minuni de la noul antrenor: „Să sperăm ca Rednic va veni cu un plus și să ne trezească până nu va fi prea târziu. Nu știu cât va mai ține și acest noroc. Trebuie să luptăm în continuare, până când va fi ultima șansă”.

The post Deian Sorescu, la pământ după o nouă umilință a lui Dinamo: „Vor veni și alte înfrângeri!” Mesajul pentru Mircea Rednic appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul