Dennis Man și Anamaria Prodan au pornit o adevărată dezbatere în direct: „Nu cred că e o problemă pentru el să plătească banii ăștia” / „Nu se face așa!”

acum 3 zile 3

Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man, atacantul în vârstă de 21 de ani al Parmei, după ce acesta a rupt unilateral contractul de impresariere înainte de a fi transferat de la FCSB, iar această situație a pornit o adevărată dezbatere între Ilie Dumitrescu și Bogdan Mara.

Anamaria Prodan îi cere lui Dennis Man despăgubiri de nu mai puțin de 350 de mii de euro.

Ilie Dumitrescu, fostul mare fotbalist al Stelei și al echipei naționale, și Bogdan Mara, directorul sportiv al Astrei Giurgiu, au dezbătut subiectul în cadrul unei emisiuni, la Digi Sport.

Dialog între Ilie Dumitrescu și Bogdan Mara, după ce Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man

Pe de-o parte, Bogdan Mara consideră că banii nu ar fi o problemă pentru Dennis Man și că Anamaria Prodan are acoperire legală să îl dea în judecată pe fotbalist, iar pe de altă parte, Ilie Dumitrescu este de părere că impresarul nu poate cere o sumă atât de mare.

Ilie Dumitrescu: Dreptatea poate fi de ambele părți, există aceste posibilități. Nu (n.r. această problemă nu-i va influența evoluțiile). Acum nu știm contractul dintre părți.

Bogdan Mara: Păi, dacă Ana are în contractul pe care Man l-a semnat o clauză de o anumită sumă, ea poate să meargă pe civil, să îl dea în judecată și să câștige banii respectivi, pe care îi are în contract. Și nu cred acum că e o problemă pentru Man să plătească banii ăștia.

Ilie Dumitrescu: Păi da, dar 350.000 ce înseamnă? Pe tot contractul de 3 ani al lui Man? Sau pe 5 ani, sau pe un an? Nu e, nu se face așa…

Bogdan Mara: Depinde ce a avut în contract. Din moment ce a avut în contract – și știu foarte bine că ea e cea care l-a adus de la Arad la FCSB, a avut grijă de el – e normal că, la un moment dat, să ai în contractul de transfer ceva ca să ai și tu anumite lucruri pe care să le câștigi în momentul în care jucătorul se transferă la un anumit nivel. Se vor descurca. Dacă ai un contract, trebuie respectat.

Ilie Dumitrescu: Înțeleg că, atunci când ceri 350.000, probabil el are un milion și ceva pe an salariu, deci asta înseamnă nu știu ce procent pe an… Poate să câștige din 350.000, vreo 100 și ceva. Nu poate să dea tot contractul jucătorului.

Bogdan Mara: Dacă ai rupt unilateral contractul, probabil ai o clauză cu o penalitate pe care trebuie să o achiți.

The post Dennis Man și Anamaria Prodan au pornit o adevărată dezbatere în direct: „Nu cred că e o problemă pentru el să plătească banii ăștia” / „Nu se face așa!” appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul