Dennis Man și Valentin Mihăilă, adio Euro U21! Vești proaste pentru Adrian Mutu: „În principiu, asta e decizia!”

acum 1 luna 10

Dennis Man și Valentin Mihăilă vor rata Campionatul European de tineret! Aflați pe lista preliminară a naționalei mari a României, Nicolae Dică a confirmat că în principiu s-a luat decizia în privința jucătorilor ajunși la Parma.

Astfel, Adrian Mutu primește o veste proastă înaintea meciurilor grele de la Euro, Mirel Rădoi alegând să se bazeze și pe Man, probabil chiar după meciul de joi seara: Dennis a lăsat o impresie bună la prima partidă ca titular în Serie A, chiar dacă a fost înlocuit la pauză și Parma a pierdut cu Inter, scor 1-2.

România a fost repartizată în grupa J, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein. Partidele din preliminarii vor avea loc în perioada martie – noiembrie 2021, iar cele din play-off în martie 2022. Tot în această lună, tricolorii mici joacă la Euro U21.

Dennis Man și Valentin Mihăilă nu merg la Euro U21! Nicolae Dică: „Asta este decizia!”

„Da. În principiu, asta este decizia”, a dezvăluit secundul lui Mirel Rădoi, Nicolae Dică, la Telekom Sport.

„Nu mă aşteptam să joace titular Man pentru că din ce vedeam în Italia, la echipele pe care le dau ziariştii de acolo, Man nu apărea titular, apărea Mihăilă. M-am bucurat pentru evoluţia lui pentru că am văzut la el mai mult curaj faţă de meciurile anterioare. Am văzut o implicare mai mare în joc, a avut şi acest tupeu pozitiv în joc să vină să primească mingea să dea să plece.

Îmi pare rău că s-a accidentat că eu cred că asta a fost şi motivul pentru care el a fost scos la pauză.  Uşor, uşor i se dă încredere şi el are nevoie de acest lucru. Este un jucător de moral, este un jucător care este şi tânăr şi trebuie să vorbeşti cu el, mereu să îl încurajezI. Eu cred că pe Man s-a plătit o sumă foarte mare, este un jucător tânăr şi eu cred că şi antrenorul de la Parma şi cei din conducere vorbesc cu el”, a mai declarat Nicolae Dică.

Programul României la EURO U21

24 martie 2021: România – Țările de Jos, ora 22:00
27 martie 2021: Ungaria – România, ora 19:00
30 martie 2021: Germania – România, ora 19:00

The post Dennis Man și Valentin Mihăilă, adio Euro U21! Vești proaste pentru Adrian Mutu: „În principiu, asta e decizia!” appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul