Dezamăgire mare pentru Nicușor Bancu și Andrei Ivan după înfrângerea cu Sepsi! Jucătorii Universității Craiova au băgat capul în pământ: „La cum jucăm, vor veni toate echipele peste noi!”

acum 3 luni 23

Nicușor Bancu și Andrei Ivan s-au declarat dezamăgiți după ce Universitatea Craiova a fost învinsă de Sepsi Sf. Gheorghe, în etapa cu numărul 23 a Ligii 1.

Universitatea Craiova s-a înclinat pe terenul lui Sepsi Sf. Gheorghe, scor 3-1. Covăsnenii au deschis scorul prin Kevin Luckassen, oltenii au egalat după un gol marcat cu mâna de Elvir Koljic, apoi „dubla” semnată de Anass Achahbar a lămurit soarta partidei.

Sepsi a făcut un joc foarte bun, pe când Universitatea Craiova continuă forma modestă arătată în acest sezon, fiind dominată pe teren de elevii lui Cristiano Bergodi.

Nicușor Bancu și Andrei Ivan, dezamăgiți

Jucătorii Nicușor Bancu și Andrei Ivan au fost dezamăgiți de prestația Universității Craiova în meciul pierdut cu 3-1 pe terenul lui Sepsi Sf. Gheorghe.

„Nu găsesc nicio explicație, trebuie să analizăm împreună cu Mister (n.r. Laurențiu Reghecampf). Avem echipă bună.

Au jucat un fotbal extraordinar, au meritat victoria. Dacă vom continua să jucăm ca în acest meci, în special ca în a doua repriză, putem să ratăm playofful. Este foarte dificil și pentru noi. Acum ne e greu să prindem și playofful

(n.r. a avut Edi Iordănescu pe cine să remarce la acest meci?) Nu știu dacă a avut ce să vadă la Craiova, cred că la Sepsi a avut ce să vadă. La cum jucăm vor veni toate chipele peste noi”, a declarat Nicușor Bancu.

Internaționalul Andrei Ivan, căruia i s-a anulat pentru offside în mod eronat un gol perfect valabil, recunoaște superioritatea lui Sepsi.

„A fost un meci foarte greu, am avut câteva ocazii, am avut gol valabil, dar ne-au dominat. Nu a fost offside, mereu am cerut VAR.

Am câștigat cu Rapid, probabil ne-am relaxat și ne-a costat. Nu știu ce s-a întâmplat cu noi. Suntem în luptă pentru playoff. Nu am avut o perioadă bună și acum suntem jos. Trebuie să ne revenim până la meciul cu CFR.

Încă nu mă gândesc la un transfer, sunt jucătorul Universității”, a declarat Andrei Ivan la finalul meciului.

The post Dezamăgire mare pentru Nicușor Bancu și Andrei Ivan după înfrângerea cu Sepsi! Jucătorii Universității Craiova au băgat capul în pământ: „La cum jucăm, vor veni toate echipele peste noi!” appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul