Dinu Gheorghe, declarații înfiorătoare despre o echipă din Liga 1: „Sunt jucători care trebuie să aducă ei bani de acasă” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

acum 1 luna 11

Play-off-ul Ligii 1 s-a încheiat, ultimul meci disputat fiind partida dintre FC Argeș și FC Voluntari, terminată cu victoria ilfovenilor, scor 1-0.

Echipa antrenată de Andrei Prepeliță a intrat pentru prima data în play-off, însă aceasta nu s-a descurcat pe cât de bine se aștepta toată lumea, reușind o singură victorie și nouă înfrângeri.

Invitat la ProSport Live, Dinu Gheorghe a vorbit despre situația care se întâmplă la echipa piteșteană și consideră că nu este tocmai bine ce se întâmplă acolo.

Dinu Gheorghe: „Sunt jucători la FC Argeș care trebuie să aducă ei bani de acasă pentru a juca”

Fost președinte la echipe importante din România, Dinu Gheorghe nu vede de bun augur ce se întâmplă în acest moment la FC Argeș.

Analistul ProSport i-a criticat pe cei care investesc la echipa din Trivale și spune că există jucători care vin cu bani de acasă.

„Oare starea fotbalului românesc îi afectează? Sunt mulțumiți de ce se întâmplă? Nivelul Ligii 1 este foarte scăzut. Am văzut meciul Pitești – Voluntari. Sunt jucători la FC Argeș care trebuie să aducă ei bani de acasă pentru a juca. Sau să primească salariul minim pe economie. Dacă ei cred că e bine așa, mergem înainte, iar cei care investesc în fotbal… ura și la gară”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

Andrei Prepeliță: „La anul ne dorim mai mult, deja începem munca”

La finalul partidei pierdute cu FC Voluntari, Andrei Prepeliță a vorbit, printre altele, și despre ce se va întâmpla în sezonul viitor.

„Am avut, cred eu, ocazii de a marca, doar că iar am început meciul cu un gol primit. Nu înțeleg precipitarea asta, mai mult de locul 6 nu aveam unde să ne ducem.

Odată cu intrarea în play-off ne-am pierdut concentrarea. Cei care au intrat astăzi aveau meciuri în picioare, aveam mai multe așteptări de la ei.

Am reușit o performanță, ne-am depășit condiția, doar că am arătat altfel după ce am intrat în play-off.

În primul rând îmi propun mai mult (n.r. pentru sezonul viitor), când am zis la începutul sezonului că vreau în play-off, nimeni nu m-a crezut.

La anul ne dorim mai mult, deja începem munca. Sunt mulți jucători la final de contract, am început să ne interesăm de alți jucători și vom vedea pe cine o să aducem”, a spus Andrei Prepeliță la finalul partidei.

The post Dinu Gheorghe, declarații înfiorătoare despre o echipă din Liga 1: „Sunt jucători care trebuie să aducă ei bani de acasă” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul