Emoții la maximum la meciul Simonei Halep! Cum au trăit părinții româncei și celelalte vedete victoria cu emoții din primul tur de la Roland Garros | FOTO

acum 1 luna 12

Simona Halep a avut emoții serioase în primul tur la Roland Garros, iar părinții româncei, dar și Ilie Năstase sau Nadia Comăneci, au trăit cu „sufletul la gură” victoria cu Nastasja Schunk, locul 165 WTA.

Nadia Comaneci este pentru prima dată la Roland Garros după 4 ani după ce, în 2018, a asistat la triumful Simonei Halep care a cucerit la French Open primul ei “Grand Slam” din cariera dupa două finale pierdute cu Sharapova si Ostapenko.

Emoții mari la meciul Simonei Halep! Cum au trăit părinții româncei victoria de la Roland Garros

Partida de debut a Simonei Halep la Roland Garros a fost una complicată, așa că familia jucătoarei noastre, dar și vedete precum Ilie Năstase sau Nadia Comăneci au avut emoții mari în loja aflată în apropierea terenului.

Stere Halep împreună cu fiul lui, Nicolae și nepoata Tania, i-au făcut și ei galerie Simonei, mai ales în setul decisiv, pe care Halep l-a câștigat categoric, scor 6-1.

Simona Halep va evolua în faza următoare cu chinezoaica Qinwen Zheng, locul 74 WTA. Halep a învins-o pe Zheng, la începutul anului, cu 6-3, 6-2, în semfinale la Melbourne Summer Set 1.

Calificarea în turul al doilea la Grand Slam-ul de la Paris este recompensată cu un premiu de 86.000 de euro şi cu 70 de puncte WTA.

Simona Halep a câştigat turneul de la Roland Garros în 2018 şi a fost finalistă în 2014 şi 2017. Anul trecut, Halep nu a participat la French Open, fiind accidentată, iar în 2020, a părăsit turneul în optimi.

The post Emoții la maximum la meciul Simonei Halep! Cum au trăit părinții româncei și celelalte vedete victoria cu emoții din primul tur de la Roland Garros | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul