Farul i-a fixat prețul lui Jefte Betancor: „Mă îndoiesc că pentru Gigi Becali e o sumă amețitoare”

acum 1 luna 10

Jefte Betancor a făcut un sezon excelent la Farul Constanța, marcând 16 goluri în 35 de etape, fiind al doilea în clasamentul golgheterilor Ligii 1.

Venit în vara anului trecut, de la FC Voluntari, spaniolul a impresionat în tricoul echipei constănțene, iar acum Gigi Becali a pus ochii pe el pentru a îl aduce la FCSB.

După ce latifundiarul din Pipera a anunțat că pe lista sa este Jefte Betancor, conducerea Farului nu a așteptat mult și a anunțat prețul pentru care sunt dispuși să renunțe la atacant.

Ciprian Marica: „Mă îndoiesc că pentru Gigi Becali e o sumă amețitoare

FCSB a ratat pentru a șaptea oară la rând câștigarea titlului în România, iar patronul Gigi Becali a anunțat ce transferuri pregătește pentru sezonul următor.

Pe lista latifundiarului se află și golgheterul Farului, Jefte Betancor, căruia Ciprian Marica i-a fixat prețul. Unul dintre investitorii echipei de la malul mării, fostul internațional român, spune că suma pentru care Farul Constanța ar fi dispusă să îl cedeze pe atacant la FCSB, ar fi două milioane de euro.

Totuși, Ciprian Marica consideră că această sumă nu este una tocmai mare pentru patronul roș-albaștrilor și dă de înțeles că suma ar putea fi ușor negociabilă.

În ultimii ani, Farul este numai pe profit, nu știu dacă aveați această informație. Iar acest lucru este posibil datorită faptului că am lăsat jucătorii să plece când am avut oferte. Așa a plecat și Virgil Ghiță în plin sezon. Ne-am asumat riscul de a rămâne într-un singur fundaș central de meserie, Larie, dar acesta este drunul nostru.

Pe de altă parte, toată Dobrogea este cu ochii pe Farul, deci nu ne putem dezamăgi fanii.

Cât despre Jefte, mă îndoiesc că pentru Gigi Becali e o sumă amețitoare”, a declarat Ciprian Marica la Pro Arena.  

The post Farul i-a fixat prețul lui Jefte Betancor: „Mă îndoiesc că pentru Gigi Becali e o sumă amețitoare” appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul