Florin Cîțu, reacție în scandalul blocării bugetului Bucureștiului: Nu vom încuraja derapajele

acum 1 săptămână 11
 

”Am avut discuții și cu primarul general. Știu situația de la București, am lucrat și anul trecut pentru a rezolva o serie de probleme, am lucrat și anul acesta la bugetul pentru București. Nu vom susține de la bugetul de stat o amânare a plăților și intrarea în incapacitate de plată ulterior. Nu vom susține de la bugetul național un derapaj la București. Cred că cei care au construit bugetul trebuie să vină cu explicații, dar până acum execuția bugetară ne arată că avem venituri mai mari decât a fost prognozat la București”, a spus Florin Cîțu.

Bugetul Capitalei este în acest moment blocat, după ce consilierii USR Plus au contestat nivelul veniturilor estimate. Pe de altă parte, PNL susține că USR Plus ar încercat să forțeze mâna primarului Nicușor Dan, pentru ca omul lui Vlad Voiculescu, fostului ministru al Sănătății, să poată controla spitalele din Capitală.

SCANDALUL de la Capitală continuă! USR-PLUS București amenință că NU votează bugetul dacă nu se dă mână liberă omului lui Vlad Voiculescu

 

Citeşte tot articolul