Florin Vulturar, noi detalii despre motivul pentru care Al Qadisiyah a renunțat la Mihai Bordeianu. „Probabil nu au fost atenți. Asta e cea mai mare problemă!”

acum 4 luni 982

Florin Vulturar, impresarul lui Mihai Bordeianu, a oferit noi detalii despre motivul pentru care Al Qadisiyah a renunțat la internaționalul român.

Mihai Bordeianu a revenit la CFR Cluj după aproximativ patru luni petrecute la Al Qadisiyah, iar un adevărat conflict s-a pornit între impresarul jucătorului și oficialii echipei din Golf.

Florin Vulturar a ținut să lămurească situația și a explicat de ce internaționalul român a fost cedat sub formă de împrumut la CFR Cluj, chiar dacă arabii îi plătesc salariul în continuare până la finalul sezonului 220 – 2021.

Florin Vulturar, noi detalii despre motivul pentru care Al Qadisiyah a renunțat la Mihai Bordeianu

,,Nu s-a pus problema așa. A fost o neînțelegere. Pe Bordeianu l-au luat ca mijlocaș. Ei au înțeles că poate juca și mijlocaș ofensiv, pe linia din față. În ultimele meciuri au încercat să joace pe acea poziție și…

Mi se pare greu de spus că un club profesionist mai poate fi păcălit. E foarte simplu să afli toate detaliile despre un jucător. La ei cea mai mare problemă e numărul de străini. Majoritatea jucătorilor stau un an de zile acolo și apoi se schimbă liniile. Ei au nevoie de un atacant și nu mai puteau să îl țină pe Bordeianu.

Joi o să aterizeze în România și se întoarce la CFR sub formă de împrumut până în vară. Arabii o să îi plătească salariul. Ei au zis că ar fi vrut să joace cu el și în atac. L-au și folosit un meci sau două. Majoritatea timpului a jucat pe postul lui și a făcut meciuri foarte bune, dar au decis că au nevoie mai mare de un atacant și de aici a pornit toată discuția. Probabil că nu au fost atenți, credeau că e un jucător ofensiv, dar el a jucat mai mult ca mijlocaș defensiv”, a spus Florin Vulturar în cadrul emisiunii “Ora Exactă în Sport” de la Pro X.

The post Florin Vulturar, noi detalii despre motivul pentru care Al Qadisiyah a renunțat la Mihai Bordeianu. „Probabil nu au fost atenți. Asta e cea mai mare problemă!” appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul