Gică Hagi a răbufnit la conferința de presă după egalul de la Mediaș: „Cine sunteți dumneavoastră? Fundașul vostru central trebuia eliminat!”

acum 1 luna 49

Gică Hagi l-a certat pe unul dintre jurnaliștii din Mediaș prezent la conferința de presă de la finalul jocului Gaz Metan – Farul 1-1, după ce acesta a insistat pe seama penalty-ului din care constănțenii au obținut un punct.

Meciul dintre Gaz Metan Mediaș și Farul Constanța s-a terminat cu scandal, după ce oaspeții au smuls un punct în minutele de prelungire dintr-o lovitură de la 11 metri controversată. Forțele de ordine au fost nevoite să intre pe teren pentru a-i proteja pe arbitri după fluierul de final.

Chestionat pe marginea penalty-ului, Gică Hagi a izbucnit la adresa unui ziarist local.

Gică Hagi, nervos la conferința de presă

Antrenorul Farului, Gică Hagi, a fost extrem de nervos la conferința de presă de la finalul întâlnirii cu Gaz Metan Mediaș, din care constănțenii au smuls un rezultat de egalitate grație unei lovituri de la 11 metri dictate de centralul Iulian Călin. Gazdele au protestat îndelung, însă arbitrul nu a putut fi înduplecat, dobrogenii au înscris, iar meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1.

„Per ansamblu, ați meritat un punct, dar rămâne acea rușine de penalty. Ion Crăciunescu a spus că n-a fost nici pomeneală de penalty”, a spus jurnalistul, moment care l-a aprins pe Gică Hagi. „Cine sunteți dumneavoastră? („De la un post de radio din Mediaș”) Un post de radio? N-are nume? („Radio Ring”) Eu am înțeles că a fost ofsaid la golul din prima repriză. A fost ofsaid, s-a scris. Plus că a fost penalty la Jefte (n.r. Jefte Betancor), iar fundașul vostru central trebuia să fie eliminat! N-am văzut faza penalty-ului, că eram departe”, a tunat antrenorul Farului Constanța la finalul meciului cu Gaz Metan Mediaș.

Farul a încheiat etapa a 17-a pe locul 8, cu 26 de puncte, pe când Gaz Metan Mediaș are în continuare emoții privind retrogradarea, fiind a 13-a în clasamentul Ligii 1, cu 16 puncte.

The post Gică Hagi a răbufnit la conferința de presă după egalul de la Mediaș: „Cine sunteți dumneavoastră? Fundașul vostru central trebuia eliminat!” appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul