Îl demite Mihai Rotaru pe Laurențiu Reghecampf de la Universitatea Craiova? Meme Stoica nu crede în patronul oltenilor: „E un tip impulsiv! A zis că nu vine Marian Copilu și în 4 zile a venit!”

acum 3 luni 40

Mihai Rotaru ar putea să ia decizii radicale după eșecul suferit de Universitatea Craiova cu Sepsi, scor 1-3.

Mihai Stoica îl știe bine pe omul cu banii din Bănie și dă de înțeles că nu ar fi exclusă o îndepărtare a lui Laurențiu Reghecampf, în contextul în care evoluțiile oltenilor nu sunt deloc convingătoare.

Cu Reghe pe bancă, Universitatea Craiova tremură serios pentru locul de play-off, iar derby-ul cu CFR Cluj poate fi o veritabilă „finală” pentru olteni.

Laurențiu Reghecampf, dat afară de la Universitatea Craiova? „Rotaru este un tip impulsiv!”

Mihai Stoica a dat exemplul lui Marian Copilu, în contextul în care oltenii încă îl susțin pe Laurențiu Reghecampf.

Totuși, tehnicianul poate fi salvat de relația de prietenie pe care o are cu Mihai Rotaru.

„Mihai Rotaru e un tip impulsiv și nu știu ce să zic… Așa a zis că nu vine Marian Copilu și la patru zile a venit. Eu știu că Reghe și Rotaru au o relație și în afară, dar nu știu ce să zic”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Pentru săptămâna asta, e măiestria lui Reghe! Să-i pună la punct. O înfrângere cu CFR Cluj ne depărtează rău de play-off” – Sorin Cârțu, președinte Universitatea Craiova

The post Îl demite Mihai Rotaru pe Laurențiu Reghecampf de la Universitatea Craiova? Meme Stoica nu crede în patronul oltenilor: „E un tip impulsiv! A zis că nu vine Marian Copilu și în 4 zile a venit!” appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul