Ilie Stan îi taxează pe cei de la FC Brașov: „Dacă rămâneam, nu ajungeau în situația asta” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

acum 1 luna 9

FC Brașov a terminat această ediție de Liga a doua pe locul 5 din grupa B a play-out-ului și a fost nevoită să joace barajul de menținere – retrogradare.

În acest duel, „stegarii” au jucat împotriva celor de la Poli Timișoara și au reușit să se salveze de la retrogradare, scor 3-1 la general.

La începutul sezonului, antrenorul brașovenilor a fost Ilie Stan, acesta a fost prezent la ProSport Live și a vorbit despre perioada petrecută la Brașov.

Ilie Stan: „Dacă rămâneam, nu ajungeau în situația asta”

FC Brașov a promovat sezonul trecut în Liga a doua, după ce își câștigase seria din divizia a treia, iar pe banca tehnică fusese instalat Ilie Stan.

Fostul antrenor al celor de la FCSB nu a rezistat însă foarte mult pe banca „steagarilor”, fiind demis după doar 8 etape.

Invitat la ProSport Live, Ilie Stan a vorbit despre fosta sa echipă și spune că aceștia ar putea promova în Liga 1, dar cu anumite condiții.

Tehnicianul a amintit și despre barajul pe care cei de la Brașov l-au câștigat, iar acesta a declarat că dacă ar fi rămas el, echipa nu ar fi ajuns în această situație.

„FC Brașov are șanse să revină în Liga 1 numai dacă revin oamenii de fotbal. Eu am încercat să construiesc de la an la an. Este foarte greu să faci un proiect pe un an, n-ai cum. Primul an era de tranziție. Am zis să o iau din aproape în aproape. Dacă rămâneam, nu ajungeau în situația asta. Jucătorii tineri s-au obișnuit cu metodele mele și era omogenitate. Urma iarna, aveam și bani, era mai ușor. Echipa creștea mai mult”, a spus Ilie Stan, la ProSport Live.

The post Ilie Stan îi taxează pe cei de la FC Brașov: „Dacă rămâneam, nu ajungeau în situația asta” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul