Ilie Stan îl sfătuiește pe Mihai Pintilii să nu se grăbească în a deveni „principal”: „Nu e așa de ușor!” VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

acum 1 luna 10

În cadrul emisiunii ProSport Live, Ilie Stan a declarat că i-ar plăcea să revină la FCSB. Antrenorul consideră, însă, că Mihai Pintilii ar mai avea de așteptat.

Pintilii s-a retras la începutul lui 2020, de la FCSB, după ce a jucat timp de 6 ani la „roș-albaștrii”, în două perioade. Devenit antrenor secund, s-a discutat în mai multe rânduri despre posibilitatea ca Pintilii să devină „principal” la FCSB.

Ilie Stan este de părere că fostul căpitan al echipei lui Toni Petrea ar mai avea, totuși, de așteptat. Stan a declarat că lui Pintilii i-ar mai trebui cel puțin doi-trei ani de ucenicie pentru a fi pregătit.

Ilie Stan: „Trebuie să mai învețe! Nu e așa ușor!”

„Pintilii trebuie să mai aștepte. Să mai învețe, nu e așa de ușor! Să mai aștepte doi-trei ani ca să antreneze FCSB. Și eu îmi doresc să aduc lângă mine foști jucători. La Brașov am făcut același lucru, l-am adus pe Romeo Surdu. Își doresc să ajungă antrenori și pun suflet”, a spus Ilie Stan, la ProSport Live.

Fost antrenor la rândul său al echipei patronate de Gigi Becali, Ilie Stan știe că nu e ușor să lucrezi la FCSB. Acesta s-a aflat pe banca „roș-albaștrilor” în perioada octombrie 2011-martie 2012.

Stan reușea atunci o calificare în primăvara Europa League, însă FCSB era eliminată de Twente, în șaisprezecimi, 0-2 la general. A contabilizat 22 de meciuri în unicul său mandat la vicecampioana româniei, din care 11 au fost victorii.

  • 8 ani a evoluat Ilie Stan pentru Steaua București, ca jucător. A jucat 176 de meciuri și a marcat 57 de goluri în Liga 1 pentru „roș-albaștrii”, trecându-și în cont și 11 trofee

  • Mihai Pintilii a jucat 175 de meciuri la FCSB, un singur meci în minus față de Stan. A marcat 11 goluri, a oferit 11 pase decisive și a reușit să-și treacă în cont 3 trofee cu „roș-albaștrii”

The post Ilie Stan îl sfătuiește pe Mihai Pintilii să nu se grăbească în a deveni „principal”: „Nu e așa de ușor!” VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul