Ilie Stan, poziție clară în scandalul dintre FCSB și CSA Steaua: „Nu este genul meu!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

acum 1 luna 9

Ilie Stan (54 de ani), fost fotbalist la Steaua București și fost antrenor la FCSB, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit și despre scandalul dintre Gigi Becali și Clubul Sportiv al Armatei.

Ilie Stan a jucat la Steaua București în perioada 1987–1995 și colaborat cu Gigi Becali, din postura de antrenor, în perioada 2011–2012.

Întrebat despre scandalul dintre cele două părți, Ilie Stan nu vrea să supere pe nimeni și nu a dorit să dezvolte subiectul.

Ilie Stan, poziție clară în scandalul dintre FCSB și CSA Steaua

Antrenorul și-a exprimat aprecierea pentru ambele părți.

„Eu sunt neutru în această discuție. Am jucat la Steaua, iar ca antrenor am fost la FCSB. Îi respect și pe suporterii Stelei, dar și pe cei de la FCSB. Nu vreau să intru în această polemică. Nu este genul meu”, a spus Ilie Stan, la ProSport Live.

Totuși, Ilie Stan nu a ascuns faptul că s-ar întoarce să o antreneze pe FCSB. Acesta este liber de contract după despărțirea cu scandal de FC Brașov.

„Am avut mai multe discuții, dar n-am vrut să merg oriunde. Am așteptat să se termine campionatele. Câțiva impresari lucrează pentru mine și sper să îmi găsească echipă, să intru în circuit. Normal că mi-aș dori să revin la FCSB! Probabil că o să-i facă o ofertă lui Petrea, iar dacă o să refuze, caută alți antrenori”, a spus Ilie Stan, la ProSport Live.

The post Ilie Stan, poziție clară în scandalul dintre FCSB și CSA Steaua: „Nu este genul meu!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul