Încă o greșeală de arbitraj! FC Botoșani nu a primit un penalty clar în meciul cu Universitatea Craiova | FOTO

acum 3 luni 613

Nici meciul dintre FC Botoșani și Universitatea Craiova, din Cupa României, nu a dus lipsă de greșeli de arbitraj. Echipei gazdă i s-a refuzat un penalty clar la începutul meciului, când scorul pe tabelă era 0-1 pentru oaspeți.

În minutul 10, pe terenul acoperit în totalitate de zăpadă, Holzmann de la Botoșani a căzut în careul de 16 metri al oltenilor, după o intrare dură a unuia dintre jucătorii formației din Bănie. Totuși, arbitrul Marcel Bîrsan a lăsat în mod eronat jocul să continue, iar antrenorul moldovenilor, Marius Croitoru, a început să facă scandal pe margine.

Momentul în care FC Botoșani nu a primit un penalty în meciul cu Universitatea Craiova

Croitoru i-a reproșat arbitrului greșeala, iar „centralul” a încercat să îl calmeze. Fără succes, pentru că în minutul 20, când meciul s-a întrerupt pentru a se curăța liniile terenului, tehnicianul a ținut să discute iar cu acesta pe seama fazei.

Echipele de start la FC Botoșani – Universitatea Craiova

FC Botoșani: E. Pap – Braun, Chindriș, Șeroni, Holzmann – Florescu, Rodriguez – Papa, Ashkovski, D. Croitoru – Fili

Rezerve: Hankic, Plămadă, Țigănașu, Târșa, Tîrcoveanu, Ongena, M. Roman, Keyta, Al Mawas
Antrenor: Marius Croitoru

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Bălașa, M. Constantin, Bancu – Bic, Mateiu, Cicâldău – Cîmpanu, Ivan, Baiaram

Rezerve: L. Popescu, Vlădoiu, Papp, V. Constantin, Nistor, Căpățînă, Bărbuț, Tudorie, Mamut
Antrenor: Marinos Ouzounidis

Dunărea Călărași, Petrolul Ploiești, Chindia Târgoviște, U Cluj, Dinamo București, Viitorul Pandurii Târgu Jiu și Astra Giurgiu s-au calificat în sferturile Cupei României.

The post Încă o greșeală de arbitraj! FC Botoșani nu a primit un penalty clar în meciul cu Universitatea Craiova | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul