Interviu exploziv cu Anamaria Prodan, soția lui Laurențiu Reghecampf, despre zvonurile privind divorțul! Le distruge pe presupusele amante: „Nu ar coborî niciodată în lumea prostituatelor” | EXCLUSIV

acum 1 an 8261

Anamaria Prodan rupe tăcerea, într-un interviu exploziv acordat ProSport, după zvonurile apărute tot mai des în ultimele luni, legate de un posibil divorț între ea și Laurențiu Reghecampf.

Considerat unul dintre cele mai frumoase cupluri ale României, liniștea familiei Prodan-Reghecampf a fost tulburată de ceva timp de așa-zisa apariție a unor femei în viața antrenorului, iar impresara a explicat exact care este situația între bărbatul ei și respectivele persoane.

Așa cum a obișnuit, managerul unora dintre cei mai importanți fotbaliști români vorbește pe șleau despre insinuările lansate de „gurile rele”, inclusiv despre ce ar fi afirmat Gigi Becali.

Interviu exploziv cu Anamaria Prodan, soția lui Laurențiu Reghecampf

ProSport: Anamaria, intrăm direct în „problemă”. Au apărut informații, din anturajul lui Gigi Becali, legate de faptul că Laurențiu Reghecampf ar avea o amantă de 8 ani!

Anamaria Prodan: „Habar nu am cine e. Nici eu, nici Reghe. 8 ani! Și eu murisem? Hai să fim serioși. Ne-am distrat toți. Ia să vedem ce mai avem? Gură de aur asta (n.r. – ultima ”divă” despre care au apărut informații că ar fi avut o relație cu Reghecampf)? Înțeleg că ea e cea mai profesionistă de la tine (râde). Păi lasă-le măi să-și câștige și ele pâinea.

Firește, nu de la familia mea, dar săracele ce să facă dacă nu le place munca. E ușor să stai toată viața în pat cu picioarele deschise, dar cred că devine plictisitor și umilitor în timp.
Vorbim de calități? Adică cine o recomandă? Vocea și talentul? Mă așteptam, la ce poreclă are (n.r. – presupusa amantă e cunoscută în cercurile oamenilor bogați drept „Gură de aur”)”.

(Corina Bilcon, poreclită „Gură de aur”)

ProSport: Umblă vorba că soțiile ar fi îngrozite ce calitățile acestei „competitoare”. 😊

Anamaria Prodan: „Dacă te referi la mine eu nu-s îngrozită. Pentru că soțul meu este unic. Laurențiu Reghecampf este modelul de bărbat Matriță. Bărbații ca el sunt pe cale de dispariție. Și nu are cum să se uite la așa ceva în veci. E mult prea bun și prea sus”.

„Noi suntem o familie de vis! Am pornit singuri pe vremea când nimeni nu a crezut in noi”

ProSport: Crezi că ar exista o șansă, într-un milion, să aibă, totuși, vreo legătură cu ea? S-a spus că Laurențiu i-ar fi plătit și un salon de înfrumusețare…

Anamaria Prodan: „Nici măcar un sfert de șansă în 3.000.000.000 de miliarde. Noi suntem o familie de vis! Am pornit singuri pe vremea când nimeni nu a crezut în noi.
Nimeni nu ne-a ajutat măcar o secundă în viața sau în meserie. Am muncit amândoi pe brânci, ne-am sfătuit secundă de secundă, am pus cărămidă peste cărămidă de asta nu datoram nimic nimănui! Am construit singurei un imperiu de care suntem super mulțumiți!

Și lucrăm să-l extindem. Acesta este motivul pentru care toate aceste zvonuri apar unul după altul. Ceea ce a reușit Reghecampf în România este unic! Este antrenorul care a schimbat fața fotbalului românesc!

A adus noutate și profesionalism, plus disciplină de fier, mentalitate dobândită în perioada în care a lucrat în Germania. Gigi? Îl cunoaște perfect. Știe ce om și caracter incredibil este Reghecampf. Ce familist convins, dedicat mie și copiilor până la moarte. Este profesionist până în măduva oaselor.

Deci Reghe nu ar coborî în lumea subacvatică, a peștilor sau a prostituatelor, nici dacă se mai naște de 10 ori”.

ProSport: Presa susține că domnișoara respectivă are victime multiple și în România…

Anamaria Prodan: „Probabil. Nu mă îndoiesc, dar repet. Soțul meu este modelul perfect de tată, de soț, de familist. Tocmai pentru asta a ajuns așa de sus și a făcut performanță la cel mai înalt nivel.

Cu siguranță un antrenor sau un bărbat, dacă s-ar coborî la acest nivel, în zona în care activează, ar primi interzis pe viață. Deci dacă Reghecampf activează de atâția ani în zona Golfului, imaginează-ți că este imaculat, respectat, este un model de urmat”.

ProSport: Ești printre singurele soții care au luat orbește apărarea soțului! Nu ai avut niciodată niciun sentiment de teamă că ar putea ca anumite „dovezi” să apară și să-ți demoleze această încredere?

Anamaria Prodan: „Niciodată. Pentru că soțul meu, din ziua în care ne-am căsătorit și am jurat la biserică, ne-am promis că vom închide ochii unul lângă celălalt, înconjurați de copii.
Raiciu, Maiciu, Paiciu, Bilcoin, habar nu am cine sunt. Nu-s curioasă eu și familia mea să cunoaștem lumea subacvatică. În general, când mai primesc telefoane anonime cu mizerii, aplic limbajul cumplit de stadion și se lasă imediat. Raiciu, Maiciu, Paiciu, „Gură de aur” asta, cum ai zis, Bilcoin, are și numele bine ales.

Primește și bill (notă de plată) și moneda. Habar nu am cine sunt ele. Lumea subacvatica nu e lumea noastră. Și nici nu suntem curioși să o cunoaștem. Îți mai spun ceva: Eu, care am trăit toată viața între bărbați, pot să spun așa: bărbații care au acasă soție dedicată, deșteaptă, frumoasă, faimoasă sau nu, copii de vis, deștepți, olimpici la școală, carieră de vis și avere făcută cu greu, nu au cum sa facă așa ceva.

Să aleagă astfel de păpădii deja suflate de toți! Bărbatul acela trebuie sa-i mulțumească lui Dumnezeu pentru tot ce i-a dat în viață și să respecte! Mai există și bărbați care nu au ce le trebuie în pantaloni și fac pasiuni pe păpădii, dar se alege praful și pulberea de ei. Ei în veci nu pot sta cu capul sus în societate, căci mereu apare unul cu care poate schimba impresii (râde).

Bărbatul acela nu are încredere în el și caută confirmări, nu la femei adevărate, ci la astfel de… Tot păpădii zic, să nu fiu dură.

Confirmări pe care, niciodată, o vânzătoare de plăceri nu o să le dea! Doar o să-l lege de picior de calorifer, o să-l țină sub pat, o să-l bată cu cureaua la funduleț, că e obraznic și a cerut apă, o să-i ia toată averea și o să-l arunce în șanț ca pe hoit.

După care pleacă mai departe să facă o noua victimă. Cei avizați, să țină cont de sfaturile mele și să stea în banca lor alături de familie! Să-și respecte sotiile cu care au făcut averi, să-și iubească și educe copiii și să lase în urma lor istorie, nu pârjol”.

(Florentina Raiciu)

ProSport: Tot „gurile rele” spun că tu stai în România, el în Dubai…

Anamaria Prodan: „Așa spun? Păi greșesc, că stau în Arabia Saudită. Gurile astea sunt tot de aur? Au câștigat același premiu cu domnișoara? Noi mai și muncim. Eu nu-s femeie întreținută de bărbat, cu program de coafor, manichiură, pedichiură, bronzat, cafea zilnic!

Eu am afaceri. Laur are de antrenat. Copiii stau lângă Laur mereu. Are grijă de ei secundă de secundă. Educația pe care Laur le-a dat o copiilor este una aleasă. Școlile la care merg, la fel. Sunt alese.

Eu și soțul meu am înțeles că cea mai mare investiție este în educația copiilor. Eu vin acasă în secunda în care am terminat ori filmări, ori transferuri, ori alte afaceri! Lui îi e imposibil să plece în România, de exemplu, sau America, pentru că antrenează full-time, nu part-time.

Avem afaceri în România și America. Eu trebuie să mă ocup! Un antrenor nu poate pleca de la echipă când vrea. Înțelegeți? Asta au construit Prodanca și Reghe! Familie minunată! Dragoste și respect nemaipomenite! Încredere de aur! Așa sunt și copiii familiei. Este o dinastie Reghecampf-Prodan.”

„Dacă cineva doar privește către familia mea, orbește instant!”

ProSport: Cum sunteți „împărțiți” prin lume?

Anamaria Prodan: „Păi puțin diferit față de anul trecut. Mici modificări. Sarah este în America, Luca pleacă în America la facultate. Reghe mic, lipit de Reghe mare în Arabia Saudită. Rebecca, la Milano, la facultate. Eu, între ei toți, ca un titirez. Îi acopăr cu o dragoste împinsă la nebunie, iar dacă cineva doar privește către familia mea, orbește instant! Eu, spre exemplu, sunt acasă, în Arabia Saudită, între întâlniri, unde pregătesc campania de transferuri de vară”.

(Gigi Becali, patronul lui FCSB)

„Reghe are amantă de opt ani, i-a făcut fetei și salon de înfrumusețare în Dorobanți, știe cam toată lumea de această relație, chiar și Ana” – declarația atribuită de PlaySport unei persoane din anturajul lui Gigi Becali.

The post Interviu exploziv cu Anamaria Prodan, soția lui Laurențiu Reghecampf, despre zvonurile privind divorțul! Le distruge pe presupusele amante: „Nu ar coborî niciodată în lumea prostituatelor” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul