Ionuț Chirilă a rămas la Cluj după înfrângerea cu CFR: „Am niște întâlniri. Academica Clinceni e în colaps”. Răspuns pentru critici

acum 1 luna 27

Ionuț Chirilă se apără după declarațiile date la finalul meciului cu CFR Cluj, soldat cu înfrângerea Academicii Clinceni cu 2-0. Antrenorul ilfovenilor a anunțat că formația din Ilfov este în colaps financiar și a rămas în Ardeal pentru a încerca să rezolve situația degradantă în care se află clubul.

Și după eșecul din Gruia, tehnicianul ultimei clasate a găsit aspecte pozitive ale jocului elevilor săi, motiv pentru care a fost aspru criticat de către analiștii din studiourile televiziunilor. Inclusiv Cornel Dinu a răbufnit la adresa lui Chirilă, pe care l-a numit „bufon al fotbalului”.

Antrenorul Academicii Clinceni spune că nu s-a întors la București cu autocarul, împreună cu echipa sa, ci a rămas la Cluj pentru a avea unele discuții care ar putea îndrepta situația în care a ajuns clubul din Liga 1.

Ionuț Chirilă, întâlniri private la Cluj pentru a rezolva situația de la Academica Clinceni: „Nu pot da detalii la momentul acesta”

Ionuț Chirilă nu a dorit să ofere prea multe detalii despre planurile sale. Vineri, 3 decembrie, ilfovenii o vor înfrunta pe Dinamo, de la orele 21:00, în Liga 1.

„Să vedem dacă ne vom putea recupera după drumul de 8 ore, la 48 de ore, după ce am făcut alte 8 ore dus la Cluj. Să vedem dacă ne recuperăm fizic. Și ce era să fac cu echipa în autocar?! Făceam acolo vreo tactică de meci sau ce?! N-are nicio legătură. Sunt mai mult decât alături de jucători, ei știu asta.

Situația financiară este în colaps la Academica. Vom vedea, situația este foarte grea, dar eu mă voi bate până la sfârșit ca să redresez această situație, cu posibilitățile pe care le am.

Ăsta e și motivul pentru care am rămas la Cluj, am niște întâlniri, dar nu pot da detalii la momentul acesta”, a declarat Ionuț Chirilă la Pro X.

Ionuț Chirilă nu e deranjat de criticile de după declarațiile de la Cluj: „Am făcut o propaganda bună fotbalului”

Antrenorul în vârstă de 55 de ani a venit cu precizări după ce a fost criticat pentru declarațiile sale pozitive. Ionuț Chirilă nu se arată afectat și acceptă diversitatea opiniilor.

„E dreptul fiecăruia să spună ce vrea. Încercăm să dăm ce avem mai bun. Am văzut pe canalele de televiziune că am fost criticat pentru declarațiile mele. Eu am spus că din punct de vedere ofensiv, a faptului că am avut o circulație bună a balonului, este una și faptul că CFR Cluj a avut jucători de milioane de euro este alta. Jucători peste media campionatului, au decis execuțiile lor.

Asta am spus aseară. Faptul că am făcut o propaganda bună fotbalului mi-a adus o serie de acuzații, dar nu mai contează”, a mai punctat Chirilă.

The post Ionuț Chirilă a rămas la Cluj după înfrângerea cu CFR: „Am niște întâlniri. Academica Clinceni e în colaps”. Răspuns pentru critici appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul