Jucător român, atacat de ultrași în mijlocul străzii după ce echipa lui a ratat promovarea în Serie B! Camerele de supraveghere au surprins tot incidentul | VIDEO

acum 1 luna 11

Claudiu Micovschi (23 de ani) a fost atacat în plină stradă de ultrașii italienilor de la Avellino după ce echipa a ratat promovarea în Serie B.

Fostul internațional Under 19 al României Claudiu Micovschi a fost în centrul atenției cu ocazia unui incident incredibil petrecut pe străzile din Italia. Avellino, echipa la care este legitimat, a pierdut barajul de promovare în Serie B, al doilea eșalon valorin din „Cizmă”, iar suporterii au făcut un gest necugetat.

Fanii clubului care a rămas în Serie C au oprit în plină stradă mașina în care se afla Claudiu Micovschi, însoțit de un alt coechipier, și i-au luat tricoul de joc. Românul și colegul său au scăpat nevătămați în urma acestui episod, însă poliția a deschis o anchetă.

Claudiu Micovschi a fost atacat în plină stradă de ultrașii lui Avellino

Suporterii lui Avellino nu au reușit să digere insuccesul formației favorite la barajul de promovare în Serie B, astfel că și-au pierdut cumpătul.

Un grup mai mare de susținători ai echipei din al treilea eșalon al Italiei au vrut să le ceară socoteală jucătorilor imediat după meci, la stadion, dar au fost risipiți de forțele de ordine.

Patru dintre ei nu au renunțat, însă, la planul de răzbunare. Trei bărbați și o femeie s-au urcat în mașini și au pornit în urmărirea autovehiculului în care se aflau Claudiu Micovschi și unul dintre coechipierii lui. Românul, deși a fost rezervă neutilizată la baraj, nu a scăpat de furia fanilor, care au oprit mașina acestuia în mijlocul străzii, după modelul filmelor cu mafioți.

Vezi AICI secvențele cu mașina lui Claudiu Micovschi oprită de suporteri în plină stradă!

Suporterii s-au mulțumit să îi certe pe cei doi, iar jucătorului nostru i-au luat tricoul de joc. Ambii fotbaliști au scăpat nevătămați, însă poliția i-a arestat la domiciliu pe agresori, pe care îi acuză de tâlhărie, violență și amenințări.

The post Jucător român, atacat de ultrași în mijlocul străzii după ce echipa lui a ratat promovarea în Serie B! Camerele de supraveghere au surprins tot incidentul | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul