Laurențiu Reghecampf, surprins de jocul slab al lui Dinamo. „M-am gândit că va fi un meci greu, că se vor mobiliza”

acum 4 saptamâni 13

Laurențiu Reghecampf a fost surprins de jocul slab al lui Dinamo, luni seară, în partida contra echipei sale, Universitatea Craiova. „Reghe” se aștepta la un meci „pe viață și pe moarte”, ținându-se cont de rivalitatea dintre cele două formații.

Universitatea Craiova a defilat, luni seară, pe „Ion Oblemenco”, împotriva rivalei Dinamo, și s-a impus cu 5-0 (1-0). Golurile oltenilor au fost marcate de Lyes Houri – min. 18, Andrei Ivan – min. 52, George Cîmpanu – min. 58, Mihai Căpățînă – min. 62 și Jovan Markovic – min. 90+1.

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova a urcat pe locul 7, cu 16 puncte, în timp ce Dinamo rămâne penultima în clasament, locul 15, cu 6 puncte adunate. În ultimele trei runde, bilanțul este îngrozitor: 1-13! Cu șapte înfrângeri consecutive înregistrate.

Laurențiu Reghecampf rămâne cumpătat după victoria cu Dinamo. „I-am prins într-un moment nefericit”

Antrenorul Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf, a încercat să extragă elementele pozitive dintr-o partidă fără istoric, disputată împotriva unui adversar blazat, debusolat, fără ambiție și vlagă.

„Nu mă așteptam la acest scor, sincer. M-am gândit că vom avea un meci foarte greu, m-am gândit că se vor mobiliza. Din păcate, i-am prins pe Dinamo într-un moment nefericit pentru ei. Îi felicit pe jucătorii mei care au făcut presiune 90 de minute, i-au împins să facă anumite greșeli. Am ratat foarte mult. Se joacă prea mult cu ocaziile, iar în anumite meciuri se poate ca în anumite ocazii fotbalul să ne pedepsească. Am ratat și în repriza a doua.

(n.r – despre Alexandru Crețu) Foarte bun, mai ales că vine după o perioadă foarte lungă. E exact ce am planificat cu el, 45 de minute, să se integreze, să-și facă antrenamentul.

Pe partea dreapta, văzând că ei nu se mai apără cu niciun jucător pe acea parte, m-am gândit să introduc un mijlocaș pe acea parte.

Markovic e un jucător tânăr, care trebuie susținut, trebuie antrenat foarte bine. De la meci la meci atitudinea lui e alta, aleargă mai mult, e mult mai activ pe faza de apărare, încearcă să aibă ocazii. Trebuie să joace puțin mai simplu, dar cred că va deveni un jucător foarte bun.

Avem lot foarte bun, lot numeros. Ne permitem să schimbăm anumiți jucători în anumit partide. Eu vreau să-i mențin pe toți la un nivel ridicat. Antrenamentele noastre sunt foarte intensive și când avem ocazia le dăm posibilitatea jucătorilor să joace.

Pentru mine e numai statistică, mă interesează să ajung la locurile fruntașe. Nu cred că ar trebui să conteze rezultatul, ci doar punctele câștigate. Am prins Dinamo într-un moment dificil, v-am spus. Au probleme, se vede că se întâmplă ceva în mijlocul lor. Nu e problema mea să discut despre acest lucru. Oamenii care iubesc această echipă vor veni lângă ea”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la finalul partidei cu Dinamo.

The post Laurențiu Reghecampf, surprins de jocul slab al lui Dinamo. „M-am gândit că va fi un meci greu, că se vor mobiliza” appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul