Leo Grozavu a luat foc după primul eșec cu Chindia: „Mi-e rușine! Nu am mai văzut așa ceva la Sepsi!” Ce acuză antrenorul

acum 1 luna 6

Leo Grozavu a luat foc după primul eșec al celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe împotriva celor de la Chindia Târgoviște. Antrenorul a catalogat meciul drept o rușine și spune că nu a mai pățit așa ceva de când este la echipă.

Sepsi pierde primul meci după nouă partide în Liga 1. Este primul eșec al covăsnenilor în fața celor de Chindia Târgoviște, după opt întâlniri.

Antrenorul a dat vina pentru jocul prost al echipei sale și pe terenul de la Sfântu Gheorghe.

Leo Grozavu a luat foc după primul eșec cu Chindia: „Mi-e rușine! Nu am mai văzut așa ceva la Sepsi!” Ce acuză antrenorul

„E o lipsă de atitudine! N-am mai văzut așa o prestație de când sunt la Sepsi! Mi-e rușine! Mă consider principalul vinovat. Ăsta e fotbalul, totuși. Sperăm că vom învăța din această partidă.

Am fost departe de tot ceea ce-mi doresc eu de la echipă. Haos mult! Ne așteaptă încă 4 etape de foc. Suntem la cald acum, nu vreau să vorbesc despre șansele noastre la play-off.

Nu sunt foarte multe de spus. Adversarul nu a făcut un joc fantastic, s-a apărat doar foarte bine. Mingea a sărit prost pe acest teren, ne-a deranjat. Chindia a profitat de unica nesincronizare a noastră și așa s-a scris istoria meciului”, a declarat Leo Grozavu, supranumit Mister X, după seria de șase remize consecutive obținute în ultimele meciuri din Liga 1.

ECHIPELE DE START:

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Tincu, Mitrea – Golofca, Gonzalez, Achahbar, Purece, Ştefănescu – Petrila, Safranko
Rezerve: Fernandez – Aganovic, Fulop, Fofana, Deligiannidis, Csiszer, Rapp, Ninaj, Tamas
Antrenor: Leo Grozavu
Chindia: Aioani – Căpuşă, Piţian, Celea, Dinu – Iacob, Raţă, Dulca, Dumitraşcu – Negruţ, Berisha
Rezerve: Moldovan – Florea, Costea, Diaz, Bourama, Kocic, Neicuţescu, Yameogo
Antrenor: Emil Săndoi

7 meciuri, 4 înfrângeri și 3 remize au avut cei de la Sepsi până la meciul de vineri, 5 martie, pierdut cu 1-0 după golul lui Cristian Neguț.

The post Leo Grozavu a luat foc după primul eșec cu Chindia: „Mi-e rușine! Nu am mai văzut așa ceva la Sepsi!” Ce acuză antrenorul appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul