Liga 1: Restanța Viitorul – Poli Iași se joacă și la pariuri »»

acum 3 zile 5

Joi de la ora 19:00, la Ovidiu, va avea loc Viitorul Constanța – Poli Iași, partida reprezentând o restanță din cadrul rundei 24 a sezonului regular din Liga 1.

Programată inițial pe 22 februarie, întâlnirea dintre dobrogeni și moldoveni a fost întreruptă în minutul 68, la scorul de 0-0, din cauza condițiilor meteorologice. Amânată pentru a doua zi, partida nu s-a putut relua din cauza ceții dense care nu a permis disputarea jocului, luându-se decizia ca meciul să fie suspendat. Ulterior LPF a decis ca restanța să se dispute pe 8 aprilie, confurntarea de la Ovidiu urmând a se relua de la 0-0 din minutul 1.

Înaintea acestei restanțe, Viitorul se află pe locul 11 cu 31 de puncte în timp ce Poli Iași ocupă ultimul loc cu 19 puncte, duelul urmând a se reedita în play-out-ul acestei ediții a Ligii 1. Eșecul înregistrat în weekend-ul trecut la Botoșani cu scorul de 1-0, a anulat și ultimele șansela play-off ale formației lui Mircea Rednic, tehnician care imediat după eșecul din Moldova a a anunțat noul obiectiv pe care eleviii săi îl vor avea în continuare, respectiv câștigarea play-out-ului.

Tot după un eșec vin și ieșenii care au cedat la Clinceni cu Academica, scor 2-1, după ce la pauză au avut avantaj pe tabela de marcaj. Indiferet de deznodământul rezultatului din această restanță, moldovenii vor rămâne pe ultimul loc urmând a avea în play-out șanse mici în încercarea de a se salva de la retrogradare.

Ponturi Viitorul Constanța – Poli Iași:
1- cota 1.64
Gol marcat în ambele reprize – cota 1.75
Peste 7.5 cornere- cota 1.47
Peste 4.5 cartonașe- cota 1.55

Echipe probabile Viitorul Constanța – Poli Iași:
Viitorul Constanța: Căbuz – Boboc, Mladen, Artean, Dussaut – Babunski, Gaztanaga, Ciobanu – Pitu, Tsoumou, Ganea
Antrenor: Mircea Rednic
Poli Iași: Brănescu – Bușu, Baxevanos, Popa, Onea – De Iriondo, Passaglia – Stan, Vanzo, Platini – Djuranovic
Antrenor: Nicolo Napoli

The post Liga 1: Restanța Viitorul – Poli Iași se joacă și la pariuri »» appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul