Marius Șumudică, discurs războinic în fața jucătorilor de la Yeni Malatyaspor: „Uitați ultimele cinci meciuri și priviți înainte!”

acum 1 săptămână 9

Marius Șumudică, antrenorul român în vârstă de 50 de ani al lui Yeni Malatyaspor, și-a intrat foarte bine în rol și le-a ținut un discurs războinic jucătorilor săi.

În urmă cu aproximativ o săptămână, Marius Șumudică a semnat un contract valabil până la finalul actualului sezon și a fost prezentat oficial la Yeni Malatyaspor.

Antrenorul român a debutat cu o înfrângere la Yeni Malatyaspor, în amicalul disputat contra fostei sale echipe, Gaziantep, scor 0-1.

Marius Șumudică, discurs războinic în fața jucătorilor de la Yeni Malatyaspor

Cu câteva zile înainte de debutul oficial al lui Marius Șumudică pe banca tehnică a lui Yeni Malatyaspor, presa din Turcia a dezvăluit ce discurs le-a ținut antrenorul român jucătorilor săi.

„Avem două victorii în opt etape. Treaba noastră nu este deloc ușoară după atâtea înfrângeri consecutive, dar trebuie să uităm trecutul. Uitați ultimele cinci meciuri și priviți înainte. Este timpul să câștigăm”, a spus Marius Șumudică în fața jucătorilor săi, potrivit BusabahMalatya.

Yeni Malatyaspor va juca în deplasare cu Adana Demirspor sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 19:00, în cadrul etapei a noua din prima ligă a Turciei. Această partidă va reprezenta pentru Marius Șumudică debutul într-un meci oficial.

Marius Șumudică a preluat echipa de pe locul 17 în prima ligă a Turciei, cu doar șase puncte obținute în cele opt etape disputate până acum. Yeni Malatyaspor a bifat până acum două victorii și șase înfrângeri în campionat.

Antrenorul român are deja experiență în fotbalul din Turcia. Acesta le-a mai antrenat pe Kayserispor, Gaziantep și Rizespor și a fost desemnat antrenorul anului 2020 în Turcia.

„Echipa a pierdut ultimele cinci meciuri. Nu este ușor pentru mine și pentru jucători. Trebuie să dezvoltăm o încredere în noi. Avem jucători de calitate. Trebuie să învățăm să fim o echipă. Prioritatea noastră este să luăm un punct și, dacă va fi posibil și celelalte două puncte. Vom juca cu o echipă foarte bună. Adana Demirspor s-a schimbat mult după sosirea lui Vincenzo Montella. Avem timp o săptămână să pregătim meciul. Vom merge să ne luptăm. Este foarte important să luptăm, să fim agresivi” – Marius Șumudică, pentru NTVSpor.

The post Marius Șumudică, discurs războinic în fața jucătorilor de la Yeni Malatyaspor: „Uitați ultimele cinci meciuri și priviți înainte!” appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul