Marius Șumudică, epuizat după două eșecuri în Turcia: „Nu mai am energie!” + Promisiunea antrenorului la revenirea în România: „Nu mai fac asta niciodată”

acum 1 luna 23

Marius Șumudică a revenit în România după ce s-a despărțit prematur de Rizespor. Antrenorul nu și-a ascuns supărarea uriașă provocată de cele două mandate eșuate în Turcia, la Gaziantep și la Rizespor.

Marius Șumudică și-a anunțat plecarea de la Rizespor, după ultimul eșec din Super Lig, 1-2 cu Kayserispor, fosta echipă a lui Dan Petrescu. Tehnicianul a fost la al doilea divorț abrupt în Turcia, după ce s-a despărțit surprinzător și de Gaziantep.

Marius Șumudică și-a recunoscut eșecul, la revenirea în România: „Niciodată nu voi mai prelua o echipă dim mers”, promite fostul campion din Liga 1.

Marius Șumudică, epuizat după două eșecuri în Turcia: „Nu mai am energie!” + Promisiunea antrenorului la revenirea în România

„Nu e de ajuns, n-am reușit să resuscitez. Este prima oară în cariera mea. Cred doar la o echipă, Brașovul, am luat-o de pe 12 și am lăsat-o tot pe 12. Asta e singura echipă pe care n-am reușit s-o urc în clasament. Niciodată nu voi mai prelua o echipă din mers.

Mă odihnesc acum. După Gaziantep am vrut să mă odihnesc. Acum că au rămas 14 etape, am simțit că mai bine mă opresc și las pe altcineva să vină.

Mă simt obosit, eu am muncit încontinuu, nu am fost demis niciodată. Dar de data asta, uite cum e… înveți până când nu mai antrenezi. Am simțit că nu mai am energia s-o transmit jucătorilor. Am luat această decizie, mi-a fost greu, n-au vrut să mă lase să plec.

Am avut o clauză, dar ne-am înțeles. Am ajuns acasă și soția mi-a făcut o surpriză și m-au așteptat niște prieteni apropiați. Am văzut și un video făcut de un rapidist get beget, cu mai mulți rapidișit. A fost o surpriză plăcută după 40 de zile de stres în Turcia.

Nu o să uit niciodată că o echipă nou promovată am lăsat-o pe locul 1 în Turcia pentru câteva săptămâni”, a declarat Marius Șumudică la Digi Sport.

Marius Șumudică a plecat de la Rizespor după opt meciuri în care nu a reușit să câștige niciun meci.

Curios, Dan Petrescu a rezistat tot o serie de opt meciuri pe banca lui Kayserispor, dar fostul antrenor al lui CFR Cluj a avut o linie mai bună de clasament: două victorii, trei remize și trei eșecuri.

Singurul lucru surprinzător la el era că în fiecare meci primea cartonaș galben. În fiecare meci! Am vorbit cu el și i-am spus asta de o sută de ori. Atât conducerea, cât şi noi ne-am dorit întotdeauna să ne liniștim. Dar cu siguranță el nu se putea abţine, îşi făcea rău singur
Gunay Guvenc, portar Gaziantep

The post Marius Șumudică, epuizat după două eșecuri în Turcia: „Nu mai am energie!” + Promisiunea antrenorului la revenirea în România: „Nu mai fac asta niciodată” appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul