Medicul lui Novak Djokovic sare în ajutorul jucătorului de tenis: „Cum poate să fie un tip super sănătos o amenințare pentru Australian Open?”

acum 1 săptămână 8

Novak Djokovic (34 de ani) riscă să fie expulzat din Australia, după ce autoritățile de la antipozi i-au anulat din nou viza sârbului.

Numărul 1 ATP va afla sâmbătă dacă poate participa la Australian Open sau nu, în urma unei audieri programate la finele acestei săptămâni.

Situația prin care trece jucătorul de tenis a provocat revoltă în rândul fanilor sportivului, iar acum a venit și rândul medicului său să ofere un comentariu pe marginea subiectului.

Medicul lui Novak Djokovic sare în ajutorul jucătorului de tenis: „Cum poate să fie un tip super sănătos o amenințare pentru Australian Open?”

Igor Cetojevic este nutriționistul lui Djokovic, iar mulți îl creditează pentru forma fizică extraordinară a tenismenului. El afirmă că situația grea prin care trece Nole are la bază motive politice.

„E absurd ca cineva care are nivelul de sănătate optim să fie considerat un pericol pentru sănătatea publică. Cum poate să fie un tip super sănătos o amenințare pentru Australian Open? E vorba doar de politică, situația asta provine din politică și nimic altceva”, a tunat medicul, conform France24.

Djokovic este nevaccinat împotriva coronavirusului și a fost depistat pozitiv pe data de 16 decembrie. În următoarele zile după îmbolnăvire, el a participat la un interviu cu ziariștii de la L’Equipe, fiind acuzat de lipsă de responsabilitate.

 

The post Medicul lui Novak Djokovic sare în ajutorul jucătorului de tenis: „Cum poate să fie un tip super sănătos o amenințare pentru Australian Open?” appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul