Mesajul uluitor pe care Gigi Becali i l-a transmis lui Florin Tănase după partida cu cu CFR Cluj: „L-am sunat imediat după meci”

acum 3 luni 26

Florin Tănase l-a dezamăgit pe Gigi Becali după ce a avut o evoluție ștearsă la derby-ul cu CFR Cluj, scor 3-3. După meci, patronul de la FCSB a purtat o discuție telefonică, mustrându-l pe jucătorul său.

FCSB urmează să joace în această etapă cu Dinamo, în „Ștefan cel Mare”, meciul fiind foarte important pentru ambele echipe, care au nevoie de puncte.

FCSB trebuie să se apropie din ce în ce mai mult de liderul CFR, diferența dintre cele două echipe fiind de 10 puncte. În același timp, Dinamo speră să scape de fiorii retrogradării, fiind într-o situație îngrozitoare în clasament. Echipa din „Ștefan cel Mare” se situează pe penultimul loc, cu puțin peste Academica Clinceni.

Mesajul uluitor pe care Gigi Becali i l-a transmis lui Florin Tănase după partida cu cu CFR Cluj: „L-am sunat imediat după meci”

Patronul de la FCSB a declarat că a vorbit după partida cu CFR Cluj cu căpitanul roș-albaștrilor și i-a explicat că nu trebuie să mai țină mingea asupra sa atât de mult și că trebuie să paseze mai repede.

Pe lângă Florin Tănase, Gigi Becali i-a mai criticat în termeni duri pe Claudiu Keșeru și Adrian Șut.

„Eu l-am sunat imediat după meci, i-am zis: ’Știi că te-am propus, am zis că ești nr. 1, echipa fără tine e cam stingheră’, el a fost lipsă pe teren, și el și Șut, și Keșeru, am avut 3 lipsă pe teren, și încă doi fundași laterali, a fost degringoladă și în condițiile alea”, a transmis Gigi Becali, potrivit realitateasportivă.net.

 

The post Mesajul uluitor pe care Gigi Becali i l-a transmis lui Florin Tănase după partida cu cu CFR Cluj: „L-am sunat imediat după meci” appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul