Mihai Iosif, spumos înaintea meciului cu CFR Cluj: „Până și eu am entorsă! Suntem un club plin de entorse”. Ce spune despre obiectivul Rapidului

acum 1 săptămână 11

Mihai Iosif, antrenorul echipei Rapid, a prefațat meciul cu CFR Cluj și a oferit detalii despre situația jucătorilor săi.

Rapid și CFR Cluj se vor întâlni duminică, 17 octombrie, de la ora 20:30, în cadrul etapei cu numărul 12 din Liga 1. Partida va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe ProSport.ro.

Mihai Iosif s-a plâns de indisponibilitățile din lot și a dezvăluit că până și el a suferit o entorsă la antrenament.

Mihai Iosif, înainte de meciul Rapid – CFR Cluj

Antrenorul Rapidului a vorbit și despre obiectivul de a juca meciurile pe noua arenă din Giulești și de a face antrenamentele la baza Pro Rapid.

„S-a făcut o tragedie că n-am bătut la Sepsi. După ce n-am avut fundaș dreapta nici la Arad, nici la Craiova. Am avut destui jucători la loturile naționale. Acum cu mici indisponibilități, ne atrenăm și ne pregătim pentru meciul cu campioana, care are un antrenor care nu mai are nimic de demonstrat.

Avem multe entorse, până și eu am entorsă. Suntem un club plin de entorse. Eu am făcut la un antrenament, am călcat strâmb.

Mă afectează toate problemele, atât pe mine, cât și pe jucători. Sper că ne vom recupera. Acolo vom disputa meciurile de acasă, pe Giulești, dar nu ne vom putea antrena. Maximum un antrenament înainte de joc.

Principalul obiectiv al clubului este să ne antrenăm la Pro Rapid și să jucăm pe Giulești. Pretențiile au urcat la început datorită parcursului extraordinar pe care l-am avut. Nu cred că suntem într-o poziție proastă, suntem într-o poziție bună.

CFR pleacă cu prima șansă, dar în fotbal se pot întâmpla anumite lucruri. Nu cred că sunt la un nivel atât de mare încât să nu fie de nebătut”, a spus Mihai Iosif, la Digi Sport.

În cadrul emisiunii ProSport Live, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, l-a lăudat pe Mihai Iosif și a spus că Rapid va retrograda dacă antrenorul va fi dat afară.

„Îi mulțumesc lui Dumitru Dragomir pentru cuvinte. M-am întâlnit cu dânsul, că stăm (cu echipa) la hotelul dânsului. Am mai schimbat la o cafea sau un suc niște impresii”, a replicat Mihai Iosif.

The post Mihai Iosif, spumos înaintea meciului cu CFR Cluj: „Până și eu am entorsă! Suntem un club plin de entorse”. Ce spune despre obiectivul Rapidului appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul