Octavian Popescu, titular în Liga Națiunilor? „Aș începe cu el, să vedem ce poate la națională!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

acum 1 luna 9

România ar trebui să atace meciurile din Liga Națiunilor cu Octavian Popescu (19 ani) printre titulari, apreciază Dinu Gheorghe.

Invitat în cadrul emisiunii ProSport Live, fostul conducător de club spune că Edi Iordănesu ar trebui să își asume riscul de a-l folosi pe Octavian Popescu de la FCSB din primul minut.

Dinu Gheorghe spune că acesta ar fi un test bun pentru a vedea dacă fotbalistul de la vicecampioana țării poate ține ritmul în echipa națională a României.

Octavian Popescu, titular în Liga Națiunilor?

Octavian Popescu ar trebui să fie titular în Liga Națiunilor, apreciază fostul conducător de club Dinu Gheorghe. Invitat în cadrul emisiunii ProSport Live, acesta spune că extremei de la FCSB ar trebui să îi fie dată ocazia să demonstreze că merită un loc în echipa națională a României.

„Nu știu dacă Aioani merita să fie convocat la naționala României, dacă ne gândim cum a apărat la Farul în ultimul timp. La linia de fund, lucrurile sunt clare. Cuplul Chiricheș-Burcă nu cred că poate fi înlocuit. Poate Rus să mai aibă vreo speranță să joace. Pe partea stângă avem probleme. Bancu este complet ieșit din formă. Din ce știu, el are și niște probleme personale. Camora nu m-a impresionat, iar Ștefănescu este soluție de avarie.

Olaru și Maxim sunt în formă bună. Nu știu cât de bine este mental Răzvan Marin. Eu aș începe cu Octavian Popescu, să vedem ce poate la națională. Poate că pentru Pușcaș ar fi ultima șansă”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

The post Octavian Popescu, titular în Liga Națiunilor? „Aș începe cu el, să vedem ce poate la națională!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul