Pariuri pe goluri: Azi ne triplăm miza cu partide din Europa League! Vezi recomandările »»

acum 5 zile 8

Încă o zi cu pariuri pe goluri din întrecerile continentale. Investim pe trei confruntări cu miză din Europa  League, pentru o cotă finală de 3.26. 

În Betis – Ferencvaros pronosticăm goluri marcate în ambele reprize. Dacă trupa maghiară încă luptă pentru primul punct al grupei G, de partea cealaltă, prin jocul rezultatelor, andaluzii se pot califica matematic diseară în 16-imile competiției. Amintim și faptul că în meciul de la Budapesta scorul a fost 3-1 pentru Betis, după 1-1 la pauză.

În grupa C, cea mai echilibrată a întrecerii, Leicester poate face un pas important către accederea în turul următor, printr-o victorie pe ”King Power” cu Legia. Duelul vine într-un moment în care ”vulpile” caută să se redreseze după o serie mai reușită bună de rezultate. De asemenea, elevii lui Rodgers au și o revanșă de luat contra polonezilor, după înfrângerea cu 0-1 de la Varșovia.

De partea cealaltă, trupa poloneză continuă evoluțiile foarte slabe. În ultimele 9 meciuri oficiale, Legia a pierdut de 8 ori. De altfel, în Extraklasa, campioana en-titre ocupă acum penultimul loc, cu 9 puncte adunate în 13 runde. În grupa de Europa League, după victoriile din primele două runde, cu Spartak și Leicester, Legia s-a prăbușit în dubla cu Napoli, pierdută cu 1-7 la general.

Pariem și pe golurile pe care Brondby le poate marca în meciul de acasă cu Lyon. Danezii încă mai au șanse de calificare în primăvara competițiilor continentale, obiectiv pe care francezii deja l-au îndeplinit. Cu victorii pe linie în primele 4 etape, Lyon și-a adjudecat la pas locul 1 al grupei A.

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile pe goluri oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă finală de 3.26

19:45 Betis – Ferencvaros, gol în ambele reprize – Cota 1.52
22:00 Leicester – Legia, gazdele marchează peste 1.5 goluri – Cota 1.30
22:00 Brondby – Lyon, gazdele marchează 1-2 goluri – Cota 1.65

Ai câștiguri zilnice garantate cu pronosticurile și biletele propuse pe site-ul Pariuri1x2.ro. Intră acum!

The post Pariuri pe goluri: Azi ne triplăm miza cu partide din Europa League! Vezi recomandările »» appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul