Parma, anunț misterios despre accidentarea lui Valentin Mihăilă: „Este exclus asta!” Ce se întâmplă cu românul

acum 3 zile 5

Valentin Mihăilă s-a accidentat la antrenamentul de luni, iar presa din Italia a vorbit chiar și de o absență mai de durată a românului. Cu toate acestea, Parma exclude o astfel de variantă. Cel mai probabil, mijlocașul naționalei va rata meciul cu AC Milan, programat sâmbătă.

Valentin Mihăilă este unul dintre cei mai în formă români ai momentului. Mijlocașul a debutat cu gol pentru naționala lui Mirel Rădoi, iar Parma își pune toate speranțele în fostul jucător al Universității Craiova.

Echipa lui Roberto D’Aversa este pe locul 19 în Serie A, cu 20 de puncte, și are șanse tot mai mici în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Parma, anunț misterios despre accidentarea lui Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu românul

Primul pas al trupei gialloblu în încercarea de supraviețuire va fi la Milano. Parma are programat meci cu AC Milan, sâmbătă, de la 19:00, iar Valentin Mihăilă cel mai probabil la absenta.

Mihăilă s-a accidentat luni la adductori, iar primele informații au vorbit chiar și de o absență mai lungă. Cu toate acestea, Parma neagă zvonurile: „este exclusă o accidentare gravă”, au anunțat cei de la Parma, deși nu au oferit amănunte despre gravitatea accidentării sau despre durata indisponibilității.

Ilie Dumitrescu a dezvăluit ce se va întâmpla cu Dennis Man și Valentin Mihăilă, cei doi români de la Parma, dacă echipa va retrograda în Serie B.

Ilie Dumitrescu, fostul mare atacant al echipei naționale a României, susține că are informații concrete din cadrul clubului din Italia, iar românii au șanse mari să rămână la Parma, indiferent de situația în care se va afla echipa.

„Eu sunt convins că și Mihăilă se va impune la Parma. Nu contează dacă retrogradează. Am informații de la club, ăsta e un proiect pe teren lung, e un proiect în care s-a investit. Se va investi și în stadion.

De asta s-a investit în Man, Mihăilă și alți jucători de perspectivă. Echipa asta va promova, va fi o echipă și mai puternică, Din punct de vedere financiar, să nu vă faceți griji la Parma.

Man și Mihăilă nu pot salva ceea ce s-a făcut cu nu știu câte etape înainte. Au fost și schimbări la nivel de bancă tehnică, nu e simplu”, a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Pe lângă Mihăilă, Parma are alți șase jucători accidentați: Wylan Cyprien, Yordan Osorio, Juan Brunetta, Roberto Inglese, Yann Karamoh și Simon Sohm.

  • 2 goluri în 13 meciuri a înscris Valentin Mihăilă pentru Parma în actuala ediție a campionatului italian.
  • 8.5 milioane de euro este cota de piață a lui Valentin Mihăilă, potrivit Transfermarkt.

The post Parma, anunț misterios despre accidentarea lui Valentin Mihăilă: „Este exclus asta!” Ce se întâmplă cu românul appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul