Preşedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen vine luni la Bucureşti în contextul finalizării procesului de evaluare a PNRR

acum 4 saptamâni 12
Foto: News.ro

Preşedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen va face luni o vizită oficială la Bucureşti în contextul finalizării procesului de evaluare a Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) al României în cadrul NextGenerationEU.

Cu această ocazie, Ursula von der Leyen are stabilite întrevederi cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu premierul Florin Cîţu. La ora 16.00, Ursula von der Leyen va fi primită la Palatul Cotroceni de președintele Klaus Iohannis, iar la ora 16.50 va avea o întrevedere cu prim-ministrul Florin Cîţu, la Palatul Victoria, potrivit unui comunicat Digi24.

Apoi, cei trei oficiali vor vizita Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (17.45), care ar urma să beneficieze de fonduri din partea programului NextGenerationEU, şi vor susţine o conferinţă de presă comună  programată la ora 18.15).

Vizita preşedintelui CE are ca principal scop prezentarea evaluării privind Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Articolul Preşedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen vine luni la Bucureşti în contextul finalizării procesului de evaluare a PNRR a apărut prima dată pe GS NEWS - Gazeta de stiri.
Citeşte tot articolul