ProSport, confirmat! CFR Cluj este la un pas să-l transfere pe Wilfried Kanon: „L-am analizat, ne place!”

acum 1 săptămână 9

CFR Cluj este aproape să-l ia pe Wilfried Kanon, așa cum a scris ProSport. Bogdan Mara dă de înțeles că negocierile sunt aproape de final cu jucătorul care a evoluat și la Gloria Bistrița.

Revenit în Gruia, Mara a avut doar cuvinte de laudă pentru jucătorul care a impresionat și la naționala Coastei de Fildeș.

Dacă va semna cu CFR Cluj, Kanon ar urma să câștige 15.000 de euro pe lună, din informațiile ProSport.

CFR Cluj, aproape să-l ia pe Wilfried Kanon: „Ne-a fost propus! L-am analizat și ne place!”

CFR Cluj s-a mișcat repede după ce nu l-a luat pe Facundo Ferreyra, iar Kanon are șansa să revină în România: în Liga 1, fundașul a jucat la Gloria Bistrița și Corona Brașov, la începutul carierei.

Apărătorul vine să întărească defensiva de care Dan Petrescu nu este foarte mulțumit, mai ales că din echipa clujenilor a fost lăsat să plece în această vară și Paulo Vinicius, cedat la rivala FCSB.

„Kanon e un fotbalist bun, interesant, ne-a fost propus, dar nu e încă închis transferul. L-am analizat, ne place și purtăm discuții cu el. Îmi aduc aminte de el de acum aproximativ 10 ani, era un tânăr de mare perspectivă, iar pe parcurs a ajuns titular în naționala Coastei de Fildeș, unde are 52 de meciuri. Nu știm încă dacă îl semnăm. Negociem, discutăm, e un jucător interesant”, a spus Bogdan Mara, la Digi Sport.

Kanon a evoluat ultima oară pentru Al-Gharafa (Qatar), unde a ajuns sub formă de împrumut de la Pyramids, din Egipt.

The post ProSport, confirmat! CFR Cluj este la un pas să-l transfere pe Wilfried Kanon: „L-am analizat, ne place!” appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul