Ruben Albes se aștepta la o victorie în fața lui Dinamo: „Ne-am pus mari speranțe în acest meci”. Explicațiile antrenorului lui Hermannstadt

acum 1 săptămână 3

Ruben Albes, antrenorul în vârstă de 35 de ani al lui Hermannstadt, a analizat prestația elevilor săi după eșecul cu Dinamo, scor 0-2.

Hermannstadt și Dinamo s-au întâlnit la Mediaș, în cadrul etapei cu numărul 16 din Liga 1, iar trupa lui Jerry Gane s-a impus cu scorul de 2-0, după golurile marcate de către Diego Fabbrini și Adam Nemec.

Antrenorul spaniol a explicat că elevii săi au cedat după cele două goluri încasate în prima repriză și nu au mai reușit să se redreseze.

Ruben Albes, explicații după Hermannstadt – Dinamo 0-2

Deși a venit cu entuziasm la Hermannstadt și se discuta chiar despre calificarea în play-off-ul Ligii 1, Ruben Albes este rezervat în declarații și a dat de înțeles că nu se gândește așa departe, ci pregătește fiecare meci în parte cu seriozitate și pentru a câștiga puncte.

„Cred că am început foarte bine meciul. La prima acțiune a lor am încasat primul gol. Ne-am pierdut direcția și în repriza a doua nu am mai reușit să ne redresăm. Am pierdut controlul după al doilea gol. Ne-am pus mari speranțe în acest meci, dar ei au făcut un meci bun.

Mereu ne gândim la meciul următor, nu vrem să vorbim despre play-off. Trebuie să corectăm greșelile, să pregătim echipa, ca să câștigăm meciurile.

Sper că vom înscrie în meciul următor. Dacă ne vom crea ocazii, cu siguranță vor reuși să înscriem”, a spus Ruben Albes, la flash-interviurile de după meci.

În urma acestui rezultat, Dinamo urcă pe locul 8, cu 19 puncte, egalând-o pe Gaz Metan Mediaș, echipa de pe locul 9. De cealaltă parte, Hermannstadt ocupă locul 14, cu 15 puncte, după cele 16 meciuri jucate în acest sezon al Ligii 1.

„Cred că am început foarte bine meciul și apoi a fost acea nesincronizare. Am avut cinci minute catastrofale. Au prins atunci curaj și au cedat inițiativa. Cred că astăzi trebuia să dăm mult mai mult. Contează ce arăți în teren, până la urmă. Astăzi nu am reușit să facem ce ne-am propus. Am reușit să punem presiune.

 

Nu ne uităm momentan la clasament. Trebuie să schimbăm această serie de rezultate negative pe care le avem. Trebuie să muncim mai mult” – Răzvan Dâlbea, mijlocaș Hermannstadt

The post Ruben Albes se aștepta la o victorie în fața lui Dinamo: „Ne-am pus mari speranțe în acest meci”. Explicațiile antrenorului lui Hermannstadt appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul