S-a aflat de ce Gheorghe Hagi a fost la un pas să trăiască un coșmar la Mediaș! Ce s-a întâmplat înaintea meciului | EXCLUSIV

acum 1 luna 56

Farul a fost la un pas să piardă trei puncte mari cu Gaz Metan, în fața unei echipe care a lupta eroic, așa cum nu a făcut-o în ultimele etape.

ProSport a aflat că jucătorii lui Ilie Poenaru au primit un salariu chiar înaintea meciului pe care au fost la un pas să-l câștige.

După ce Farul a egalat dintr-un penalty controversat, Ilie Poenaru susține că fotbalul românesc are nevoie urgentă de implementarea sistemului de arbitraj video.

Se rezolvă problemele la Gaz Metan? Veștile primite de jucători

Până săptămâna trecută, jucătorii de la Gaz Metan adunaseră chiar și cinci luni de restanțe financiare, din informațiile ProSport.

Fotbaliștii lui Ilie Poenaru au primit însă un salariu înaintea partidei cu Farul, iar fața jocului s-a schimbat imediat, în special atitudinea jucătorilor.

După ce au fost aproape de o victorie mare, fiind egalați dintr-un penaty controversat, în ultima secundă, fotbaliștii formației din Mediaș au aflat că șefii clubului au de gând să mai achite un salariu. Înaintea partidei cu FC Argeș, de la Pitești, jucătorii ar urma să mai primească alți bani.

Cu gândul și la Sărbători, jucătorii speră să fie liniștiți în vacanță: deocamdată, aceștia au de primit salariile pentru trei sau chiar patru luni de zile.

The post S-a aflat de ce Gheorghe Hagi a fost la un pas să trăiască un coșmar la Mediaș! Ce s-a întâmplat înaintea meciului | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul