Serialul „Emily in Paris”, urmărit de pe 58 de milioane de conturi Netflix. Producţia pentru al doilea sezon a început

acum 1 săptămână 12
Foto: news.ro

Serialul „Emily in Paris” a fost urmărit de pe 58 de milioane de conturi Netflix din întreaga lume, în prima lună de la debut, a anunţat compania, care a subliniat că acesta este cel mai popular serial de comedie al său din  anul 2020.

Luni, 3 mai, Netflix a dezvăluit cifrele de vizionare, când a început şi producţia pentru al doilea sezon al serialului creat de Darren Star, cu Lily Collins în rol principal. În același timp reprezentanții Netflix au dezvăluit că filmările vor avea loc în Paris, în St. Tropez şi alte locuri din Franţa.

Mai exact, „Emily in Paris” a debutat pe 2 octombrie şi, după cinci săptămâni, Netflix a anunţat că va avea o continuare. În centrul serialului se află Emily Cooper, o tânără directoare de marketing din Chicago care ajunge în Paris odată cu locul de muncă la care a visat.

După ce au fost disponibile, cele 10  episoade de jumătate de oră  nu au scăpat de ochiul  vigilent al publicului, mai exact au fost criticate de francezi pentru portretizarea fantezistă a oraşului, dar asta nu a dăunat reputaţiei show-ului, care a primit apoi două nominalizări la Globurile de Aur.

Netflix, care are în prezent peste 207 milioane de abonaţi la nivel mondial, a anunţat că a fost urmărit de pe 58 de milioane de conturi în primele 28 de zile.

„Emily in Paris” este produs de MTV Entertainment Studios, Darren Star Productions şi Jax Media.

Articolul Serialul „Emily in Paris”, urmărit de pe 58 de milioane de conturi Netflix. Producţia pentru al doilea sezon a început a apărut prima dată pe GS NEWS - Gazeta de stiri.
Citeşte tot articolul