Simona Halep, an încheiat după apariția tulpinei Omicron a COVID-19: „Stau acasă. Mă antrenez în București”. Ce schimbări își dorește la Australian Open 2022: „Nu-mi place deloc”

acum 1 luna 44

Simona Halep a fost dată peste cap de apariția unei noi versiuni de COVID-19, iar românca speră să nu ajungă în carantină la Australian Open.

Fostul lider mondial este deja cu gândul la primul Grand Slam de anul viitor: Halep a recunoscut că este îngrijorată de felul în care se prezintă lucrurile și în Australia. Mai multe țări au intrat în alertă și au impus măsuri stricte de călătorie din cauza variantei super-mutante de Covid care a apărut în Africa de Sud.

Directorul turneului de la Australian Open a anunțat că toți participanții, inclusiv liderul mondial Novak Djokovic, trebuie să fie vaccinați împotriva Covid-19 pentru a juca la Melbourne. Craig Tiley i-a transmis un mesaj direct sârbului: „Ne-ar plăcea să-l avem pe Novak, dar trebuie să să vaccineze dacă vrea să joace aici”.

Simona Halep, cu gândul la Australian Open: „Sper să dispară carantina!”

Anul este încheiat pentru Simona Halep, iar jucătoarea noastră se pregătește deja în România pentru prima mare provocare din 2022: Australian Open.

Peste numai trei săptămâni, Simona Halep era așteptată la turneul demonstrativ Africa Cares Tennis.

„Nu mai particip la niciun turneu! Stau acasă. Mă antrenez în București, nu plec. Doar în weekend, să mă relaxez. Sunt schimbări de la zi la zi, dar mai este o lună până la Australian Open. Sper să dispară carantina, nu-mi place deloc! M-ar încurca mental!

Am crezut că scăpăm de virus, dar a apărut această nouă versiune, care ne-a debusolat puțin. Am înțeles că nu este atât de periculoasă, din câte am citit. Sper să terminăm cu tot în viitorul apropiat, e stresant pentru toată lumea”, a spus Simona Halep.

The post Simona Halep, an încheiat după apariția tulpinei Omicron a COVID-19: „Stau acasă. Mă antrenez în București”. Ce schimbări își dorește la Australian Open 2022: „Nu-mi place deloc” appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul