Simona Halep i-a atras de partea ei pe spectatorii de la Roland Garros: „Acum am antrenor francez!” Prima reacție după debutul victorios alături de Patrick Mouratoglou | VIDEO

acum 1 luna 15

Simona Halep (România, 19 WTA) le-a transmis un mesaj special spectatorilor de la Roland Garros, după ce a debutat cu victorie la ediția din 2022, scor 6-4, 1-6, 6-1 cu Nastasja Schunk (Germania, 165 WTA).

Simona Halep a obținut prima victorie la Roland Garros alături de antrenorul francez Patrick Mouratoglou, iar românca a profitat de acest prilej pentru a-i atrage de partea ei pe spectatorii parizeni.

Meciul cu Nastasja Schunk a durat o oră și 48 de minute, iar debutanta în vârstă de 18 ani a ținut-o în șah pe Simona Halep, campioana de la Roland Garros 2018.

Simona Halep i-a atras de partea ei pe spectatorii de la Roland Garros: „Acum am antrenor francez!” Prima reacție după debutul victorios alături de Patrick Mouratoglou

La finalul meciului, Simona Halep a oferit un scurt interviu pe teren, mulțumindu-le spectatorilor pentru că au îndurat frigul de la Paris! De asemenea, Halep le-a promis acestora că va învăța limba franceză, întrucât acum este antrenată de unul de-al lor: „În primul rând vreau să mulţumesc publicului, celor care au rămas în arenă. Vă mulţumesc, în urmă cu un an nu am jucat foarte mult, mi-a fost dor. Mă bucur de această victorie. Ea a lovit mingea tare, dar eu am rămas suficient de puternică! Am rămas concentrată. Mă bucur că am câştigat meciul pentru că mereu e greu în primul tur.

Să joc mai bine în runda următoare, acesta este obiectivul! Vreau să lupt, aşa cum am făcut azi. Atmosfera este frumoasă, mă bucur că oamenii mă susţin. Am jucat finale aici. Acum am un antrenor francez şi pe viitor cred că voi învăţa franceza şi vom putea vorbi aşa aici”, a spus Simona Halep, conform Eurosport.ro. Simona o va întâlni în manșa secundă pe Qinwen Zheng (China, 74 WTA), cea care în runda inaugurală a dispus în minimum de seturi de Maryna Zanevska (Cehia, 62 WTA), scor 6-3, 6-1!

"Now I have a French coach, probably I will learn some French in the future and I can speak French here."

We will hold you to that, @Simona_Halep 😉#RolandGarros pic.twitter.com/HfLO1WlTyM

— Roland-Garros (@rolandgarros) May 24, 2022

The post Simona Halep i-a atras de partea ei pe spectatorii de la Roland Garros: „Acum am antrenor francez!” Prima reacție după debutul victorios alături de Patrick Mouratoglou | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul